Steve Carell va juca rolul principal în „The Rabbit Factor“

De: Nicoleta Lepădatu / 26.06.2021, 06:52
Steve Carell va juca rolul principal în „The Rabbit Factor“

Steve Carell se implică într-un nou proiect realizat de Amazon Studios, care se alătură echipei Mandeville Films pentru a transforma romanul lui Antti Tuomainen, The Rabbit Factor într-un lungmetraj.

În adaptarea după romanul de un umor negru remarcabil al autorului finlandez, Steve Carell va juca rolul matematicianului statistician Henri Koskinen, care are un răspuns pentru orice situație de viață, pentru că poate calcula absolut orice, până la ultima zecimală. Totul se schimbă brusc atunci când își pierde jobul și alte variabile se schimbă ca urmare a acestui aspect.

Henri moștenește un parc de distracții de la fratele său, cu tot cu angajații lui ciudați și cu problemele financiare. Majoritatea dintre ele foarte serioase, mai ales cele legate de împrumuturi semnificative luate de la cămătari, care sunt nerăbdători să își recupereze banii. În parcul de distracție Henri o cunoaște pe Laura, o artistă cu un trecut „amestecat‟. Pe măsură ce cămătarii devin din ce în ce mai insistenți în a-și recupera banii și sentimentele lui Henri pentru Laura devin din ce în ce mai serioase, el se găsește în situația de neimaginat de a avea o viață care efectiv nu mai poate fi cuantificată și pusă într-un excel. 

Autorul romanului și Federico Ambrosini vor fi, de asemenea, producători executivi ai proiectului.

Steve Carell tocmai a încheiat sezonul 2 din The Morning Show‟, pentru Apple TV + și filmează pentru  sezonul 2 al Space Force‟, pentru Netflix. În plus, va fi din nou vocea simpaticului personaj, Gru în Minions: The Rise of Gru, pe care Universal și Illumination îl au programat pentru lansare în cinematografe în vara anului 2022.

Antti Tuomainen este unul dintre cei mai apreciați și premiați autori din Finlanda, iar operele sale au fost traduse în peste 25 de limbi până în prezent.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Scăpaţi de Smart, cu Anne Hathaway şi Steve Carell

Tags: