„Survivor România” debutează pe 16 ianuarie 2022, la Pro TV

De: Ana Obretin / 21.12.2021, 11:40

Reality show-ul „Survivor România” debutează pe 16 ianuarie 2022, la Pro TV. Membrii a două triburi, Faimoși și Războinici, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: ”Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

„24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, se arată într-un comunicat remis Apropo de Pro TV.

CITEȘTE ȘI: 12 Faimoși au acceptat provocarea show-ului fenomen „Survivor”, de la Pro TV

Pro TV pregătește PROTEVELION, cu vedete ale postului, dar și artiști îndrăgiți

Comedia de sărbători este în fiecare sâmbătă la PRO TV: „Greu ucis” și „Las Fierbinți”

Foto: Pro TV