Sylvester Stallone dezvăluie prima imagine de pe platourile „The Expendables 4”

De: Ana Obretin / 11.10.2021, 12:34
Sylvester Stallone dezvăluie prima imagine de pe platourile

Filmările pentru lungmetrajul „The Expendables 4” sunt în plină desfășurare, iar Sylvester Stallone a dezvăluit imagini din culise.

Stallone s-a reunit cu Jason Statham, unul dintre membri distribuției originale „The Expendables”. Ambele staruri le transmit fanilor că se distrează „de minune” pe platourile de filmare.

„The Expendables 4” vine la șapte ani de la cel mai recent film din franciză, care a fost lansat în 2013. După ce a refuzat să facă o continuare, Stallone a confirmat că va reveni în rolul mercenarului de elită Barney Ross, în 2018. Statham își reia rolul Lee Christmas, în timp ce Dolph Lundgren și Randy Couture se întorc și ei, ca Gunner Jensen și Toll Road. Nu se știe încă dacă Arnold Schwarzenegger se va întoarce ca Trent „Trench” Mauser. Fanii se vor putea bucura de trei personaje noi, jucate de Power Cent 50, Megan Fox („Transformers”) și starul „Furious 7” Tony Jaa.

Detaliile despre acțiunea filmului sunt puține., Potrivit The Hollywood Reporter, „The Expendables 4” îl va prezenta pe personajul lui Statham preluând rolul lui Stallone ca lider. 

CITEȘTE ȘI: Obiecte din filmele lui Sylvester Stallone vor fi scoase la licitație

Sylvester Stallone pregătește o serie despre tinerețea lui Rocky Balboa

Sylvester Stallone transformă pelicula „Eroi de sacrificiu” în serial TV

Foto: Profimedia Images