Sylvester Stallone pregătește o serie despre tinerețea lui Rocky Balboa

De: Ana Obretin / 30.03.2021, 11:32
Sylvester Stallone pregătește o serie despre tinerețea lui Rocky Balboa

Actorul și regizorul Sylvester Stallone a dezvăluit că a început să scrie un nou capitol pentru celebra sa saga dedicată universului boxului lansată în 1976, o serie despre tinerețea lui Rocky Balboa.

„Mi-am început ziua scriind o prezentare pentru un prequel al „Rocky”. Pentru streaming. În mod ideal, zece episoade pentru câteva sezoane pentru a ajunge cu adevărat la esența personajelor atunci când erau tinere”, a scris Stallone pe Instagram. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone)

„Imaginați-vă o mașină a timpului care vă va transporta la originile lui Rocky. O lume cinematografică, cu personaje iubite de public de zeci de ani”, a scris cineastul în acea prezentare.

În curând, un al treilea „Creed”, cel mai nou film „Rocky” 

Franciza „Rocky” este pe cale să revină pe marele ecran: a treia parte din seria „Creed„, cu Michael B. Jordan, va fi regizată de actorul principal.

De asemenea, Stallone a anunțat că lucrează la o reeditare a filmului „Rocky IV”, care ar trebui să fie lansată în curând. În 2019, Sylvester Stallone și-a exprimat dorința de a face o a zecea parte din saga. În acest nou episod, Rocky ar urma să se împrietenească cu un tânăr pugilist care trăiește ilegal în Statele Unite.

Sylvester Stallone a regizat patru părți ale francizei „Rocky” – „II”, „III”, „IV” și pelicula din 2006. Franciza a avut încasări totale de peste 1,7 miliarde de dolari. Lungmetrajul original a primit trei premii Oscar, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor (John G. Avildsen) și cel mai bun montaj.

CITEȘTE ȘI: Sylvester Stallone a jucat in cel mai tare film sportiv: Rocky!

„Creed II”, piesa lipsă dintr-un complex puzzle de viaţă pe ringul de box

El e românul care va juca alături de Stallone – FOTO

Filmul „Creed III” va fi regizat de actorul Michael B. Jordan

„Creed II” , o nouă confruntare dramatică pe ringul de box, cu trecutul şi propriile temeri

Foto: Profimedia Images