Taylor Swift, dată în judecată de un parc tematic, pentru încălcarea mărcii comerciale

De: Loredana Toma / 04.02.2021, 14:04
Taylor Swift, dată în judecată de un parc tematic, pentru încălcarea mărcii comerciale

Parcul tematic Evermore din statul american Utah a dat-o în judecată pe cântăreața Taylor Swift pentru încălcarea drepturilor de marcă comercială. Artista și-a numit cel mai recent album “Evermore” și, potrivit unor documente obținute de publicația Rolling Stone, reprezentanții parcului tematic susțin că titlul materialului discografic ar fi “creat confuzie și le-ar fi afectat imaginea online, odată cu scăderea numărului de vizite, implicit a vânzărilor”.

Se pare că vizitatorii parcului “ar fi întrebat personalul dacă albumul ‘Evermore’ al lui Swift are legătură cu vreo colaborare sau vreun alt tip de relație între cele două părți”, potrivit declarațiilor reprezentanților parcului.

S-ar părea că atât Swift, cât și Evermore Park ar comercializa produse similare și că și hainele pe care artista le vinde folosesc aceeași marcă.

“Swift nu vinde ouă de dragoni și embleme tematice”

Reprezentanții legali ai artistei spun că acuzațiile reprezentanților parcului nu au nicio bază legală și că produsele pe care Swift le vinde n-au nicio legătură cu articolele comercializate de Evermore Park, precum ouă de dragoni și altele. “Swift nu comercializează așa ceva”, au spus aceștia, citați de Rolling Stone.

„Evermore”, cel mai recent material discografic al lui Taylor Swift și, totodată, al nouălea album de studio din cariera sa, a fost lansat în decembrie 2020. Albumul a debutat pe primul loc în Billboard 200. Swift a devenit astfel prima cântăreață din SUA care a avut opt debuturi consecutive pe primul loc în acest top. În prima săptămână de la lansare, albumul a fost vândut în peste un milion de copii.

CITEȘTE ȘI: Albumul “Evermore” al lui Taylor Swift, vândut în peste un milion de copii în prima săptămână 

Foto: Profimedia Images