„Te cunosc de undeva!”, lider de audienţă la nivel urban şi naţional. Romică şi Carmen, câştigătorii serii cu transformarea în Nat & Natalie Cole

De: Nicoleta Lepădatu / 19.06.2022, 17:30
„Te cunosc de undeva!”, lider de audienţă la nivel urban şi naţional. Romică şi Carmen, câştigătorii serii cu transformarea în Nat & Natalie Cole

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a şaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Carmen Chindriș și Romică Țociu cu o transformare emoționantă, un duet tată-fiică care a sfidat barierele timpului- Nat King Cole și Natalie Cole- Unforgettable. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor la nivel urban şi naţional, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă la nivelul acestor targeturi.

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii „Te cunosc de undeva!” (19:59 – 00:11), lider de audienţă, cu 5.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19.9%, urmată de Pro TV, cu 4.4 puncte de rating și 15.2% cota de piață, conform unui comunicat rmeis Apropo de către postul de televiziune. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 5 puncte de rating și 17% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 4.5 puncte de rating şi 15.4% cota de piaţă.

Emoțiile au atins cote maxime aseară, în cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva!. Show-ul a fost deschis de către Alexia și Dima, care s-au transformat în cele două regine ale muzicii latino, Jennifer Lopez și Shakira, într-un duet de senzaţie din cadrul finalei Super Bowl. Emi și Cuza și-au descoperit latura competitivă în emisiune, încercând în fiecare ediție să își depășească limitele. Cei doi au avut de intrat în pielea unui artist de talie internațională -Florin Salam, aducând energia pe scenă, dar și un invitat special, pe Damian Drăghici. Diva incontestabilă a muzicii soul, Aretha Franklin, a fost interpretată de către divele de la Te cunosc de undeva! Zarug și Jazzy Jo, care au impresionat juriul cu momentul lor excepțional. Anisia Gafton și Ionuț Rusu au intrat în pielea lui Vanilla Ice și au înghețat scena cu momentul lor exploziv -Ice, Ice Baby. Emoția a fost adusă în această ediție de către Romică Țociu și Carmen Chindriș, care au intrat în pielea duo-ului tată-fiică- Nat King Cole și Natalie Cole. Unforgettable a fost momentul lor, care în 1991, cu ajutorul magiei tehnologice a reușit să îl aducă pe Nat King Cole pe scenă alături de fiica lui, Natalie. Ana și Monica Odagiu au intrat în pielea lui Taylor Swift, regina pop a generației tinere, dar și cea mai tânără cântăreață care a semnat cu casa de discuri Sony. Maria Buză și Paula Chirilă au intrat în pielea lui Paul Surugiu, pe numele său de scenă, Fuego, un moment savurat de colegii lor, în vreme ce ultima transformare a serii a adus în platoul Te cunosc de undeva! însorita Brazilie, Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat în Gusttavo Lima. Balada, melodia care a cucerit toate posturile de radio, a adus o explozie de energie la Te cunosc de undeva!.

Cele opt transformări spectaculoase au îngreunat misiunea juraților, iar după acordarea punctelor de către concurenți, clasamentul a fost răsturnat. O situație rar întâlnită, cu două echipe care au avut același punctaj, iar decizia finală a rămas la latitudinea juraților. Aceștia au desemnat câștigătorii galei cu numărul șapte echipa Carmen – Romică.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a opta gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Foto: Bogdan Buda

CITEȘTE ȘI: Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine pe 30 aprilie cu cel de-al 17-lea sezon, la Antena 1