„Teo Show” revine cu un nou sezon, din 10 ianuarie, la Kanal D

De: Ana Obretin / 07.01.2022, 12:31

„Teo Show” revine cu un nou sezon plin de energie, umor, povești ca între prieteni, începând de luni, de la ora 15:00, la Kanal D.

„Puși pe distracție și la curent cu ultimele noutăți din showbiz, Teo Trandafir și Bursucu sunt gata de reîntâlnirea cu fanii emisiunii după o binemeritată vacanță”, se arată într-un comunicat remis Apropo de televiziune.

„Știți cum sunt vacanțele la noi? Primele zile sunt cele în care te odihnești, după care începe dorul de telespectatori, de colegi, de emoția directului, de invitați. Acum, că vacanța e o nouă frumoasă amintire, numărăm orele până la acel auzit zilnic în cască. De pe 10 ianuarie, cu bucurie, va așteptăm la un show zilnic, construit cu muncă și entuziasm de o echipă din care fac parte și pe care o iubesc!”, spune Teo Trandafir.

Gazdele emisiunii de divertisment vor da startul unui nou sezon cu invitați speciali, materiale și subiecte în exclusivitate, așa cum și-au obișnuit publicul.  În ediția „Teo Show” din 10 ianuarie, telespectatorii vor putea să afle chiar de la Ioana Năstase detaliile împăcării cu Ilie Năstase și vor intra în casa cea nouă a Alinei Laufer, prin intermediul vedetei. Vica Blochină, Simona, Ioana și Anastasia Dichiseanu vor fi, de asemenea, invitate. Iar Teo și Bursucu promit multe surprize.

CITEȘTE ȘI: Kanal D, lider de piață la nivel național cu serialul „Fiica Ambasadorului”

Foto: Kanal D