“The Marvelous Mrs. Maisel”: Au început filmările pentru sezonul 4

De: Loredana Toma / 21.01.2021, 18:13
“The Marvelous Mrs. Maisel”: Au început filmările pentru sezonul 4

Au început filmările pentru cel de-al patrulea sezon al serialului de comedie “The Marvelous Mrs. Maisel”, sub reguli stricte de protecție în contextul pandemiei.

Toți actorii din distribuție se întorc, în frunte cu Rachel Brosnahan, interpreta personajului principal, însă numărul figuranților a fost micșorat, pentru a reduce riscul de infectare. Show-ul era renumit pentru numărul mare de figuranți implicați în filmări, potrivit Deadline.

Atât serialul Amazon “The Marvelous Mrs. Maisel“, cât și producția HBO “Succession” urmau să fie lansate la începutul verii lui 2020 însă pandemia le-a dat producătorilor planurile peste cap. Filmările pentru sezonul al treilea al show-ului “Succession” au început abia luna trecută.

Show-ul vine cu decoruri și costume noi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Brosnahan (@rachelbrosnahan)

Noul sezon al serialului “The Marvelous Mrs. Maisel” a avut o etapa de preproducție ceva mai lungă, pentru a fi create noi costume și decoruri. În septembrie 2020, Brosnahan a publicat prima fotografie de la proba de costume.

Seria, creată de Amy Sherman-Palladino, cunoscută și pentru serialul “Fetele Gilmore”, a fost lansată în martie 2017. Producția prezintă aventurile unei tinere casnice care din anii 1950 care decide să devină artistă de stand-up comedy. “The Marvelous Mrs. Maisel” a primit trei premii Globul de Aur, unul pentru cel mai bun serial de comedie și două pentru cel mai bun rol principal feminin, acordate actriței Rachel Brosnahan.

CITEȘTE ȘI: A fost dezvăluit sinopsisul oficial al seriei Amazon “Lord of the Rings”

FOTO: Profimedia Images