The Rolling Stones susține în vară turneul aniversar „SIXTY”

De: Ana Obretin / 14.03.2022, 14:14
The Rolling Stones susține în vară turneul aniversar

Trupa britanică The Rolling Stones va susține un turneu european în această vară, pe stadioane și arene, pentru a marca cea de-a 60-a aniversare, au declarat, luni, membrii acesteia.

Denumit „SIXTY”, turneul de 14 spectacole va începe la Madrid, pe 1 iunie, și va include zece țări. Trupa va concerta pe Stadionul Anfield din Liverpool, acesta fiind primul lor spectacol în orașul britanic de peste 50 de ani, dar și în Hyde Park din Londra.

CITEȘTE ȘI: The Rolling Stones, lider în topul turneelor cu cele mai mari încasări în 2021

Trupa Rolling Stones nu va mai interpreta piesa ”Brown Sugar”, un succes timp de 50 de ani. Care este motivul

Solistul formației, Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani, și chitariștii Keith Richards, în vârstă de 78 de ani, și Ronnie Wood, în vârstă de 74 de ani, vor fi alături de bateristul Steve Jordan în acest turneu. Toboșarul The Rolling Stones Charlie Watts, care s-a alăturat trupei în 1963, a murit anul trecut, la vârsta de 80 de ani.

„Aștept cu nerăbdare să ne vedem toți în această vară!”, a scris Jagger pe Twitter, potrivit Reuters. Mesajul este însoțit de un videoclip cu trupa cântând live de-a lungul deceniilor. Lista de piese va include clasice precum „(I Can’t Get No) Satisfaction” și „Paint It Black”, precum și „o selecție de cântece neașteptate” din vastul lor catalog muzical, potrivit unui comunicat de presă. Turneul va avea și o nouă producție scenică.

The Rolling Stones, care și-a încheiat etapa nord-americană a turneului No Filter în noiembrie 2021, va cânta și la München, Amsterdam, Berna, Milano, Bruxelles, Viena, Paris și Stockholm.

CITEȘTE ȘI: Duoul electro Thievery Corporation concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din București

Foto: Profimedia Images