„The Sandman”, serialul care aduce visurile la realitate, are premiera pe Netflix pe 5 august (VIDEO)

De: Ana Obretin / 25.07.2022, 18:16

„The Sandman”, serialul care aduce visurile la realitate, are premiera pe Netflix pe 5 august. Trailerul oficial al producției a fost lansat în cadrul San Diego Comic Con.

„Sandman, alias Stăpânul Viselor – o ființă cosmică puternică ce poate controla visele – este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de peste un secol. Acum, el trebuie să călătorească prin diferite lumi și linii temporale pentru a remedia haosul pe care l-a provocat absența lui”, se arată într-un comunicat remis Apropo de Netflix.

Bazat pe îndrăgita și premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, „The Sandman” este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Serialul este adaptat de Gaiman, care este și producător executiv, iar realizatori sunt Allan Heinberg și David S. Goyer.

Din distribuție fac parte actorii: actorii Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Jenna Coleman, Vanesa Samunyai, Patton Oswalt.

Vezi trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: Un serial spinoff „Stranger Things”, în lucru la Netflix, confirmă Matt și Ross Duffer

Foto: Netflix