Un serial spinoff „Stranger Things”, în lucru la Netflix, confirmă Matt și Ross Duffer

De: Nicoleta Lepădatu / 07.07.2022, 13:11
Un serial spinoff „Stranger Things”, în lucru la Netflix, confirmă Matt și Ross Duffer

Universul „Stranger Things” se extinde la Netflix, frații Duffer având în plan mai multe proiecte pe care le-au creat pentru serial.

În cadrul acordului lor general cu Netflix, Matt și Ross Duffer au înființat compania de producție Upside Down Pictures, aducându-o pe Hilary Leavitt la conducerea acesteia.

Printre noile proiecte pe care le au în dezvoltare frații Duffer  se află și o serie spinoff „Stranger Things”, confirmă creatorii, deși detaliile exacte ale intrigii rămân încă secrete. Serialul se va baza pe o idee originală a celor doi, cu Upside Down Pictures și 21 Laps ca producători. Matt și Ross Duffer au spus anterior că serialul nu se va concentra pe personaje precum Eleven sau Steve Harrington.

„Matt și Ross au un talent excepțional și unic, cu o viziune atât de precisă și clară”, a declarat Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix. „Totul constă în detalii – nu este întâmplător că „Stranger Things”  a devenit fenomenul epic al culturii pop care este astăzi. Suntem încântați să continuăm să spunem noi povești împreună cu ei, pe măsură ce cresc Upside Down Pictures și să-i urăm bun venit lui Hilary ca partener creativ.”

Frații Duffers lucrează, de asemenea, la o versiune TV live-action a seriei manga și anime japoneze „Death Note”. Seria a fost anterior adaptată într-un film live-action în 2017.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sezonul 5 „Stranger Things” va avea episoade mai scurte, cu excepția finalului seriei. Regizorii Matt și Ross Duffer explică de ce