Sezonul 5 „Stranger Things” va avea episoade mai scurte, cu excepția finalului seriei. Regizorii Matt și Ross Duffer explică de ce

De: Nicoleta Lepădatu / 05.07.2022, 11:51
Sezonul 5 „Stranger Things” va avea episoade mai scurte, cu excepția finalului seriei. Regizorii Matt și Ross Duffer explică de ce

Frații Duffer explică de ce episoadele din sezonul patru din „Stranger Things” au durat atât mult și de ce nu se așteaptă ca sezonul cinci să le urmeze exemplul.

În cel mai recent episod al podcastului „Happy Sad Confused” găzduit de Josh Horowitz, mințile creative ale hit-ului Netflix s-au deschis pentru o conversație plină de detalii picante despre a doua parte a ultimului sezon al serialului, inclusiv moartea personajelor, un sărut improvizat între două dintre personajele principale și ceea ce se știe deja despre sezonul cinci.

Aceasta include informații le gate de ceea ce fanii se pot aștepta legat de durata episoadelor din ultimul sezon. Majoritatea acestora au rulat timp de aproape 80 de minute, iar ultimele trei nu au fost mai scurte de o oră și jumătate. Cei doi spun că nu se așteaptă ca episoadele sezonului cinci să fie la fel de lungi, cu excepția ultimului episod din sezonul cinci și a finalului serialului.

„Este mai probabil să facem ceea ce am făcut aici, și anume să avem doar un episod de două ore și jumătate”, spune Matt.

Matt continuă și explică de ce episoadele sezonului patru au fost în cele din urmă atât de lungi.

„Singurul motiv pentru care nu ne așteptăm să fie atât de lungi este pentru că de obicei – sau în acest sezon, dacă te uiți la asta, sunt aproape două ore înainte ca personajele noastre să fie atrase într-adevăr într-un mister supranatural. Îi cunoști, îi vezi în viața lor, se luptă să se adapteze la liceu și așa mai departe. Steve încearcă să obțină o întâlnire, toate astea”, spune el.

„Nimic din toate astea nu se va întâmpla în primele două episoade”, continuă Matt. „Pentru prima dată, nu încheiem lucrurile la sfârșitul celor patru părți.”

Când vine vorba de ritmul și punctul de pornire al sezonului final, Matt notează că „se va mișca extrem de rapid”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Starul „Stranger Things” Joe Quinn dezvăluie câteva indicii despre episodul final al sezonului patru