„Stranger Things 4 Volumul 2”: Netflix a lansat trailerul oficial

De: Ana Obretin / 22.06.2022, 08:55

Netflix a lansat trailerul oficial al celui de-al doilea volum al sezonului patru al serialului „Stranger Things”. Primele șapte episoade din sezonul curent au fost difuzate în luna mai, iar ultimele două părți vor avea premiera pe 1 iulie.

CITEȘTE ȘI: „Stranger Things 4”, record absolut pe Netflix. Serialul depășește Sezonul 2 din „Bridgerton”, cu 287 de milioane de ore de vizionare

INTERVIU: Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), despre noul sezon „Stranger Things”: Va răspunde la multe întrebări; povestea se extinde

Al optulea episod va avea o durată de o oră și 25 de minute, iar finalul celui de-al patrulea sezon va fi cea mai lungă parte de până acum, cu două ore și 30 de minute.

Vezi trailerul mai jos:

„Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată”, se arată în sinopsisul furnizat de Netflix Apropo.

Platforma de streaming a anunțat la începutul acestui an că  serialul„Stranger Things” se va încheia cu sezonul al cincilea.

CITEȘTE ȘI: Netflix pierde abonați pentru prima dată în 10 ani și ia în considerare introducerea publicității

Foto: Netflix