Sezonul 4 „Stranger Things”, al doilea titlu Netflix care a acumulat peste 1 miliard de ore de vizionare

De: Ana Obretin / 06.07.2022, 10:18
Sezonul 4

Cel de-al patrulea sezon al serialului de succes „Stranger Things” a devenit al doilea titlu Netflix care a acumulat peste un miliard de ore de vizionare la nivel global.

Pragul a fost depășit după lansarea, pe 1 iulie, al celui de-al doilea volum al sezonului, format din doar două episoade, care durează aproximativ patru ore. Noile episoade au adus sezonul 4 până la 1,15 miliarde de ore vizionate în total, de când volumul 1 a avut premiera, pe 27 mai.

Primul serial Netflix care a depășit pragul de 1 miliard de ore de vizionare a fost drama sud-coreeană „Squid Game”, care a debutat în septembrie 2021. „Squid Game” rămâne cel mai popular titlu Netflix din istorie, cu 1,65 de miliarde de ore vizionate – pe care platforma de streaming le calculează în primele 28 de zile de difuzare pentru fiecare titlu.

CITEȘTE ȘI: „Squid Game” devine reality show, cu un premiu uriaș

INTERVIU: Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), despre noul sezon „Stranger Things”: Va răspunde la multe întrebări; povestea se extinde

„Stranger Things” – sezonul 4 este cea mai populară serie în limba engleză de la Netflix și a doua în general. Din punct de vedere tehnic, încă mai are șansa de a depăși „Squid Game”, pentru că volumul 2 va atinge termenul de 28 de zile la sfârșitul lui iulie, potrivit Variety.

Netflix a anunțat la începutul acestui an că „Stranger Things” se va încheia cu sezonul al cincilea. Vorbind cu NME despre sfârșitul show-ului, cocreatorul Matt Duffer a spus: „Avem un sfârșit. Sunt sigur că multe se vor schimba, dar acum (este, n.r.) sfârșitul. Este doar unul dintre acele lucruri cu care vii și spui: „Așa este, așa e, asta este inevitabil – așa trebuie să fie”.

CITEȘTE ȘI: „Stranger Things” se va încheia cu sezonul 5 pe Netflix. Sezonul al patrulea are dată de lansare

Foto: Netflix