Cele două filme „The Three Musketeers”, cu Eva Green și Vincent Cassel, au dată de lansare

De: Nicoleta Lepădatu / 24.11.2021, 07:33
Cele două filme „The Three Musketeers”, cu Eva Green și Vincent Cassel, au dată de lansare

Pathé („Coda”) a stabilit datele lansării în Elveția și Franța pentru „The Three Musketeers – D’Artagnan” și „The Three Musketeers – Milady”, așteptata saga în două părți cu un buget de 85 de milioane de dolari bazată pe capodopera lui Alexandre Dumas.

Regizate de Martin Bourboulon, filmele sunt produse de Dimitri Rassam de la Chapter 2 și de Ardavan Safaee, pentru Pathé. Ele se bazează pe un scenariu de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière („What’s in the Name?”). „The Three Musketeers – D’Artagnan” va fi lansat în Franța și Elveția pe 5 aprilie 2023, în timp ce „The Three Musketeers – Milady” va fi lansat 8 luni mai târziu, pe 13 decembrie 2023.

Din distribuție fac parte François Civil, Eva Green și Vincent Cassel în rolurile lui D’Artagnan, Milady și, respectiv, Athos; împreună cu Eric Ruf care îl interpretează pe cardinalul Richelieu; Vicky Krieps („Insula Bergman”) ca Regina Ana a Austriei; Romain Duris („Eiffel”) ca Aramis; Pio Marmaï („En liberté) în rolul lui Porthos; Ralph Amoussou („Under the Starry Sky”) ca Hannibal; Louis Garrel („DNA”) în rolul Regelui Ludovic al XIII-lea, Jacob Fortune-LLoyd („The Queen’s Gambit”) în rolul Ducele de Buckingham, Patrick Mille în rolul Contele de Chalais; precum și vedetele franceze în ascensiune Lyna Khoudri („Papicha”) în rolul Constance Bonacieux și Julien Frison în rolul lui Gaston de France.

Filmările pentru “The Three Musketeers – D’Artagnan” and “The Three Musketeers – Milady” au început în septembrie și se desfășoară în locuri cunoscute din Franța precum Luvru, Hôtel des Invalides, Castelele Fontainebleau și Saint-Germain-en-Laye, Fort la Latte și Chantilly, precum și cetatea Saint-Malo și centrul istoric al orașului Troyes.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Eva Green și Vincent Cassel vor juca într-o nouă producție “Cei trei muschetari”