„The War with Grandpa”, cu De Niro, se menține pe primul loc în box office-ul românesc

De: Ana Obretin / 26.01.2021, 08:55
„The War with Grandpa”, cu De Niro, se menține pe primul loc în box office-ul românesc

„Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa”, cu Robert de Niro, s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 7.648 de lei. Filmul regizat de Tim Hill, în care mai joacă  Uma Thurman, Cheech Marin, Jane Seymour și Christopher Walken, îl prezintă pe personajul lui De Niro în „război” cu nepotul Peter, cu care trebuie să împartă o cameră.

În urcare cu o poziție, animația „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” s-a situat pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 6.416 lei. Anna Kendrick și Justin Timberlake și-au împrumutat din nou vocile pentru continuarea hitului din 2016 „Trolii”. De data aceasta, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă.

„Un hoț cinstit/ Honest Thief” a coborât, în schimb, un loc. Liam Neeson și Kate Walsh sunt protagoniștii filmului care, în weekend, a avut încasări de 5.544 de lei în cinematografele românești. Lungmetrajul regizat de Mark Williams arată ce se poate întâmpla atunci când un cinstit spărgător de bănci cu vechime vrea să se predea fiindcă s-a îndrăgostit.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Doolittle”, de Stephen Gaghan (5.339 de lei), „Ava”, de Tate Taylor (4.572 de lei), „Mulan”, de Niki Caro (1.941 de lei), „Noii mutanți/ The New Mutants”, de Josh Boone (1.730 de lei), „După ce ne-am certat/ After we Collided”, de Robert Kumble (870 de lei), „Tenet”, de Christopher Nolan (825 de lei), și de „Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro (798 de lei).

CITEȘTE ȘI: Thrillerul „The Marksman” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

Foto: Profimedia Images