Thrillerul „The Marksman” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 25.01.2021, 07:00
Thrillerul „The Marksman” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

Thrillerul „The Marksman”, de Robert Lorenz, cu Liam Neeson în rolul principal, s-a menținut pe primul loc în box office-ul american, cu încasări de 2 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul „The Marksman” prezintă povestea unui fermier, fost membru al marinei militare, care ajută un băiat să scape de un cartel de droguri mexican.

Pe poziția a doua, în urcare cu un loc, se află producția Universal-Dreamworks Animation “The Croods: A New Age”, care a avut încasări de 1,82 de milioane de dolari. De data aceasta, preistoricii Croods sunt puși la încercare de familia rivală Bettermans, care pretinde că este evoluată și superioară.

Podiumul în cinematografele nord-americane este completat de “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, care a avut încasări de 1,6 milioane în weekend. Acțiunea filmului are loc în anii 1980, iar Wonder Woman (Femeia Fantastică) se găsește în faţa a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „News of the World”, de Paul Greengrass (810.000 de dolari), „Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson (810.000 de dolari), „Fatale”, cu Hilary Swank, de Deon Taylor (415.000 de dolari), “Promising Young Woman”, de Emerald Fennell (400.000 de dolari), „Our Friend”, de Gabriela Cowperthwaite (250.000 de dolari), “The War with Grandpa”, de Tim Hill (163.000 de dolari), și de “Pinocchio”, de Guillermo del Toro (122.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: Un trăgător de elită pune capăt domniei Wonder Woman în box office-ul nord-american

FOTO: Profimedia Images