Un trăgător de elită pune capăt domniei Wonder Woman în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 18.01.2021, 08:35
Un trăgător de elită pune capăt domniei Wonder Woman în box office-ul nord-american

Thrillerul „The Marksman”, de Robert Lorenz, cu Liam Neeson în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul american, în weekendul premierei. Filmul prezintă povestea unui fermier, fost membru al marinei militare, care ajută un băiat să scape de un cartel de droguri mexican.

Cu premiera în 1.975 de săli în America de Nord, prelicula a reușit să obțină încasări de 3,7 milioane de dolari în weekend.

Liderul săptămânii trecute, “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, a coborât pe poziția secundă, cu încasări de 2,6 milioane de dolari. Acțiunea are loc în anii 1980, iar Wonder Woman (Femeia Fantastică) se găsește în faţa a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah. Warner Bros. a anunțat la sfârșitul anului trecut o continuare a filmului, tot în regia lui Patty Jenkins și cu Gal Gadot în rolul principal.

Pe poziția a treia se află producția Universal-Dreamworks Animation “The Croods: A New Age”, care a avut încasări de 2 milioane de dolari. De data aceasta, preistoricii Croods sunt puși la încercare de familia rivală Bettermans, care pretind că sunt evoluați și superiori.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „News of the World”, de Paul Greengrass (1 milion de dolari), „Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson (920.000 de dolari), „Fatale”, cu Hilary Swank, de Deon Taylor (530.000 de dolari), “Promising Young Woman”, de Emerald Fennell (430.000 de dolari), relansarea „The Emperor’s New Groove”, de Mark Dindal (169.000 de dolari), “The War with Grandpa”, de Tim Hill (155.000 de dolari), și de “Pinocchio”, de Guillermo del Toro (140.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: “Wonder Woman 1984” rămâne lider al box office-ului nord-american

Box office-ul nord-american în 2020, la cel mai scăzut nivel din ultimii 40 de ani

Foto: Profimedia Images