„Thor: Love and Thunder” rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Nicoleta Lepădatu / 18.07.2022, 09:39
„Thor: Love and Thunder” rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

„Thor: Love and Thunder” rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 46 de milioane de dolari.

În cel mai nou film din franciză, Thor, Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare.

Regia „Thor: Love and Thunder” este semnată de Taika Waititi și îi are în distribuție pe Chris Hemsworth,  Natalie Portman, Christian Bale, Karen Gillan, Taika Waititi, Tessa Thompson.

Pe locul al doilea în această săptămână în box office-ul nord-american rămâne tot ocupantul locului doi de săptămâna trecută, lungmetrajul animat „Minionii 2/ Minions: The Rise of Gru”, cu încasări de 26.000.495 de dolari.

Filmul regizat de Kyle Balda, Brad Ableson și Jonathan del Val are acțiunea plasată imediat după evenimentele din primul lungmetraj din franciză, în anii 1970. Gru, un admirator al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul grupului, legendarul luptător Wild Knuckles.

Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lui. Lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul lui Kevin, Stuart, Bob, Otto și al celorlalți minioni și devine brusc inamicul de moarte al vârfului răului.

Pe locul al treilea în box office-ul nord-american de weekend se află în această săptămână premiera „Where the Crawdads Sing”, cu încasări de 17 milioane de dolari.

Kya este abandonată de părinții ei și de frații ei mai mari la începutul anilor 1950 și învață să supraviețuiască singură. Ea este învățată să citească și să scrie de prietenul ei Tate Walker de care se îndrăgostește, dar este lăsată din nou în urmă când acesta merge la facultate.

Chase Andrews este un fundaș care o atrage pe Kya într-o întâlnire cu promisiuni de căsătorie care nu se materializează niciodată. După ce ea pune capăt relației lor, el o atacă și ea abia scapă. Apoi, în timp ce este plecată, Chase este găsit mort, iar Kya este prinsă într-un proces de crimă, dovezile împotriva ei părând foarte solide.

Filmul este regizat de Olivia Newman și îi are în distribuție pe Daisy Edgar-Jones și Garret Dillahunt.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord este completat de „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rolul principal, cu încasări de 12 milioane de dolari. : „Elvis”, de Baz Luhrmann, cu încasări de  7,6 milioane de dolari, „Paws of Fury: The Legend of Hank” (6,25 milioane de dolari), „Telefonul negru/ The Black Phone”, un horror cu Ethan Hawke în rolul principal (5,31 milioane de dolari),  „Jurassic World: Dominația/ Jurassic World: Dominion”, cu 4,95 milioane de dolari, „Mrs Harris Goes to Paris” (1,90 milioane de dolari) și „Lightyear” (1,30 milioane de dolari),

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images