Top 10 cupluri de vedete care au început o relație în 2021

De: Nicoleta Lepădatu / 31.12.2021, 19:10
Top 10 cupluri de vedete care au început o relație în 2021

Anul 2021 a fost unul cel puțin interesant când vine vorba despre relațiile amoroase ale celebrităților. Despărțiri previzibile, relații reluate după zeci de ani, cupluri pe care nimeni nu mai spera să le vadă împreună, mai discreți sau mai dispuși să își afișeze iubirea. Am selectat 10 dintre cuplurile care au început (sau reluat) o relație amoroasă în anul care tocmai s-a încheiat. Indiferent daca vor rezista sau nu, cuplurile de mai jos sigur au reușit să atragă valuri de simpatie.

1. Benifer 2.0

De departe cuplul cel mai spectaculos din show biz Benifer 2.0 poate fi considerat perechea anului. Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi „Bennifer”, au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide. Cei doi şi-au anulat însă brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit câteva luni mai târziu. Dar iată că în 2021 sunt iar împreună și, cine știe, poate de data aceasta pentru totdeauna.

2. Adele și Rich Paul 

După niște ani grei de după divorț, dar și un album care a doborât mai multe recorduri, Adele se pare că și-a găsit și jumătatea în 2021. „Da, suntem împreună”, a spus Adele pentru British Vogue despre iubitul ei. „Suntem foarte fericiți.”

3. Renée Zellweger și Ant Anstead

Potrivit publicației People, actrița Renée Zellweger și prezentatorul Ant Anstead au început să iasă împreună la scurt timp după divorțul de soția sa Christina Haack. Perechea a lucrat recent împreună la un proiect, ceea ce a contribuit la legătura dintre ei.

4. Olivia Rodrigo și Adam Faze

Olivia Rodrigo și producătorul Adam Faze s-au cunoscut prin intermediul prietenilor din industrie și sunt împreună de câteva luni.

5. Lena Dunham și Luis Felber

Lena Dunham și-a confirmat relația pe 9 iunie cu o postare pe Instagram care sărbătorea ziua de naștere a lui Felber, iar pe 25 septembrie s-au și căsătorit.

6. Olivia Munn și John Mulaney

Mulaney, care și-a anunțat recent divorțul de Anna Marie Tendler, are deja un copil cu Olivia Munn. Cuplurile de celebrități se despart tot timpul. Dar copilul împreună? Asta e pentru totdeauna.

7. Jennifer Garner și John Miller

Cei doi au format un cuplu pentru prima dată în octombrie 2018 și s-au întâlnit timp de peste un an înainte de a se despărți pe cale amiabilă în 2020. Se pare că anul 2021 i-a adus iar împreună.

8. Rita Ora și Taika Waititi 

Cântăreața pop și regizorul „Jojo Rabbit” au stârnit speculații timp de luni de zile, până ca acestea să fie confirmate de o serie de poze postate de Instagram de Rita Ora, pe 21 aprilie, care nu mai lăsau loc de îndoială.

9. Olivia Wilde și Harry Styles

Styles și Wilde formează un cuplu. Zvonurile au luat avânt pentru prima dată pe 4 ianuarie, după ce au apărut fotografii cu cei doi ținându-se de mână la nunta managerului lui Styles. „Erau afectuoși în preajma prietenilor lor, s-au ținut de mână și păreau foarte fericiți”, a spus un apropiat al cuplului pentru o publicație americană.

10. Kourtney Kardashian și Travis Barker

„Kourtney și Travis sunt oficial un cuplu”, a declarat o sursă pentru Us Weekly în ianuarie. „Au fost prieteni apropiați timp ani de zile și sunt un cuplu de câteva luni. Travis este foarte îndrăgostit de Kourtney de ceva vreme.” Cuplul este acum logodit după o poveste de dragoste ca în povești.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lopez şi Ben Affleck, împreună la Veneția