Top 10 – Motive sa amendezi Politia Romana

De: Dragos Tanase / 02.07.2008, 12:54
Top 10 - Motive sa amendezi Politia Romana
Vezi 10 din cele mai amuzante sau jenante cazuri in care s-au aflat "oamenii legii", de-a lungul timpului, intr-un clasament alcatuit de Apropo.ro!

Politistii din Romania sau functionari care au legatura cu Legea s-au tot dat in “stamba” de-a lungul timpului, desi nici in ultima vreme “nu se simt prea bine“.

Am tot auzit sau vazut “oameni ai legii” care injura, beau in timpul serviciului, se iau de oameni aiurea sau intra in situatii jenante pentru ei si amuzante pentru noi.

De aceea, am alcatuit un top marca Apropo.ro, legat de acest subiect, in care doar sa ne amuzam cu 10 cazuri din ciclul “Politia in actiune! Sau nu!”

 

LOCUL 1. Pe primul loc am plasat ineditul caz in care prietenul realizatorului TV Mircea Badea, Oreste, a fost oprit de doi politisti din judetul Vrancea pentru ca a dat flash-uri. Acea atentionare tacita inte soferi, atunci cand Politia rutiera este in preajma. Si unde mai pui ca echipajul respectiv mirosea a alcool si nici n-au gasit in Codul Rutier o asemenea aberatie, cum ca n-ai nevoie sa dai flash-uri!

 

 

LOCUL 2. Pe locul doi am ales un politist beat care, speram noi, incearca sa ajunga acasa si nu la sectie (adica la munca, bineinteles 😉

 

 

LOCUL 3. Ramanem tot la bautura, dar ne referim la acea judecatoare din Targoviste, Turcu Elena, care a fost prinsa bauta la volan, anul trecut in luna mai, si care a scapat de puscarie, dar se razbuna pe politistii care au oprit-o atunci. I-a dat in judecata pentru de abuz in serviciu si lipsire de libertate.

 

 

LOCUL 4. Urmatorul loc este ocupat tot de o femeie, tot balbaita, dar de data asta nu si-a mai bagat Bachus coada. Pur si simplu a incurcat-o un reporter, atunci cand a introdus dialogul in monologul ei. (scuzati expresia 🙂

 

 

LOCUL 5. Daca vreti sa vedeti cum injura un politist in misiune, dati click pe film, dar banuiesc ca nu va fi nici primul si nici ultimul care va reactiona astfel cand este “incoltit” de cameramani mai mult sau mai putin amatori.

 

 

LOCUL 6. O vorba veche spune ca e bine “sa faci ce zice popa si nu ce face el”! Dar daca o “coboram” in strada, ce ne iese? Intr-o intersectie dirijata de un politist, facem ce ne arata el sau ce ne duce pe noi capul? Pote evitam, astfel, accidentele…

 

 

LOCUL 7. Se spune ca legile sunt facute ca sa le respecte “fraierii”! Acum noi nu vrem sa jignim pe nimeni, dar Politia Rutiera din Iasi e mai “cu mot”? Sau doar sefii ei?

 

 

LOCUL 8. Ce poate fi mai minunat decat un politist care se razgandeste, atunci cand te opreste in trafic, iti cere actele sau te ia la intrebari? Doar ca raman stresul si pierderea timpului… pentru nimic.

 

 

LOCUL 9. Soferii obisnuiti nu au voie sa vorbeasca la telefonul mobil fara hands-free. Acesta este apanajul Politiei. Iar daca se mai opresc si in mijlocul drumului pentru efectuarea convorbirii, atunci ce exemplu dau ei? Sa facem si noi ca ei?

 

 

LOCUL 10. Cine a pus sina in drum, ala n-a fost om nebun! A fost om cu minte, ca sa ne lase Politia fara cuvinte…

 

 

Motto-ul autorului: Cand eram mic, vroiam sa ma fac politist… cand ma fac mare! :-))

Politistii au fost "niste tarani", intr-o reclama

Aceeasi politisti romani s-au suparat, dupa ce intr-un spot publicitar cativa tarani, hotarati sa invete limba franceza de la televizor, se revolta impotriva unui politist care schimba canalul si i se adreseaza cu apelativul: "niste tarani".

Cei din sindicatul politistilor au trimis o scrisoare catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA), dar reclama a iesit din circuitul TV inca din luna mai, pentru ca s-a incheiase contractul de difuzare.

 

 

E adevarat ca ne dorim cu totii sa platim, din taxe si impozite, niste super-politisti, dar trebuie sa intelegem ca tranzitia dintre militie si politie nu a atins peste tot apogeul.

Dar asta este alta discutie si nici nu ne-am propus sa atacam aceasta Instituie.

 

Daca stii faze ce merita mentionate, cu politia romana, comenteaza-le!

Iar daca ai poze sau filme cu ei, incarca-le pe album.apropo.ro!

P.S. Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

 

Citeste si:

Exista ninja in realitate?

Exista ninja in realitate?

Un barbat a injunghiat mortal cinci persoane si a ranit alte cinci, intr-o sectie de politie din Shanghai, scrie cotidianul Oriental Morning, in pagina electronica.
Organul are probleme cu gura (vezi video postat de useri)

Organul are probleme cu gura (vezi video postat de useri)

Toti stim ca un politist, cand raspunde la un interviu, foloseste un dictionar special, cu cuvinte alese si daca nu ati observat, foarte rar sunt intrerupti din acel disc…

"Iuda in uniforma", la Iasi

In timpul ceremoniei de intronizare a noului Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, desfasurata ieri ia Iasi, 17 calugarite au fost retinute de politisti, pentr…
Dulapul de haine pe post de dormitor

Dulapul de haine pe post de dormitor

O japoneza ramasa fara locuinta s-a strecurat in locuinta unui barbat, considerand-o adapostul ei. Cum mancarea lipsea in mod misterios din frigider, omul a intrat la ban…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Blonda de la DEX – Ep 3 – Dracul
Construieste turnuri pentru a te apara de inamici. Cuvinte cheie: blonda de la dex video dracul
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza