Top parade Lobont. Vezi de ce mizam pe el si diseara

Apropo.ro / 17.06.2008, 11:09
Portarul reprezentativei Romaniei este unul dintre cei mai buni portari pe care nationala i-a avut de-alungul istoriei.

Bogdan Lobont, portarul reprezentativei Romaniei, este unul dintre cei mai buni portari pe care nationala i-a avut de-alungul istoriei.

In meciul impotriva Italiei a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, reusind cateva parade pe care numai portarii de clasa le reusesc.

El se afla pe pozitia a treia intr-un clasament al celor mai buni jucatori de la turneul final, goalkeperul nostru acumuland 2097 de puncte, care se acorda pentru reusitele jucatorilor, in functie de zona de actiune a fiecaruia.

Acest top are la baza o tehnologie ultraperformanta de monitorizare a miscarilor, iar primul loc este ocupat de golgeterul turneului, David Villa cu 3438 puncte, urmat de goal-keeperul Olandei, Edwin van der Sar, cu 2593 puncte.

Apropo.ro va invita sa urmariti un scurt rezumat al partidei Romania – Italia, de la turneul final al Campionatului European din Austria si Elvetia:

Apropo.ro va propune sa facem impreuna un top al celor mai mari parade ale Pisicii (Topul este realizat pe baza filmuletelor provenite de la Useri):

Propunerile noastre:

1. Reflex senzational Lobont, intr-un meci AC Milan – Ajax Amsterdam

2. Parada Pisicii, in partida din cupa UEFA dintre Elfsborg si Dinamo

3. Interventie excelenta a lui Bogdan Lobont in partida Benfica Lisabona – Dinamo Bucuresti

Ce parade crezi ca ar mai trebui incluse in top?

Click aici pentru a trmite imagini cu alte parade ale "Pisicii"

Cum au avut loc paradele Pisicii

Pe vremea cand actualul portar al reprezentativei Romaniei evolua la formatia olandeza Ajax Amsterdam, Lobont a reusit cateva parade extraordinare intr-un meci cu AC Milan, care a permis formatiei din "Tara Lalelelor" sa avanseze spre fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Dupa revenirea sa la Dinamo Bucuresti, Lobont a salvat echipa din Stefan cel Mare de cateva goluri gata facute, pe care un portar de valoare medie sigur le-ar fi incasat. Una dintre aceste interventii s-a petrecut la partida din Cupa UEFA dintre Elfsborg si Dinamo.

O alta interventie excelenta, care face parte din clasamentul nostru, a fost reusita de portarul lui cainilor in partida dintre Benfica Lisabona si Dinamo Bucuresti.

In continuare, va propunem sa urmariti un filmulet de prezentare al Pisicii (Filmulet trimis de un user al Apropo.ro):

Apropo.ro te invita sa faci alte propuneri pentru topul realizat de noi. Comenteaza la acest articol sau trimite-ne un fisier video cu acea parada care consideri ca nu ar trebui sa lipseasca din top.

Ce parade crezi ca ar mai trebui incluse in top?

Trimite mesajul tau de incurajare pentru echipa nationala a Romaniei!

Citeste si:

Incurajeaza-l pe Mutu, nu e singurul care a gresit