Trailerul „Aline”, un film despre Celine Dion, a fost lansat (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 16.12.2021, 07:39
Trailerul „Aline”, un film despre Celine Dion, a fost lansat (Video)

„Aline”, filmul despre Celine Dion pe care artista nu l-a autorizat, o producție Roadside Attractions și Samuel Goldwyn Films, are acum un trailer și un poster oficial.

Filmul este realizat de câștigătoarea premiului César Valérie Lemercier, care a regizat după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Brigitte Buc. Ea preia, de asemenea, rolul principal, ei bine, nu Celine Dion, ci mai degrabă o cântăreață talentată pe nume Aline Dieu, interpretând-o de la 5 la 50 de ani în drama muzicală fictivă „inspirată liber din viața lui Celine Dion”. Sylvain Marcel, Danielle Fichaud, Roc LaFortune, Antoine Vézina și Jean-Noël Brouté completează distribuția.

Potrivit materialelor oficiale de presă, filmul o are în centru pe Aline, o cântăreață specială. „Vocea ei puternică și emoționantă îi captivează pe toți cei care o aud, inclusiv pe managerul de succes Guy-Claude Kamar, care se hotărăște să facă tot ce îi stă în putere pentru a o face o vedetă. Pe măsură ce Aline trece de la a fi un fenomen local la cel mai bine vândut artist și superstar internațional, ea se îmbarcă în cele două mari aventuri ale vieții ei: una cu Guy-Claude, mai în vârstă de zeci de ani, și cealaltă cu publicul ei care o adoră.”

Filmul, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes vara trecută, va fi lansat pe 21 ianuarie.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Un documentar despre Celine Dion, în pregătire cu aprobarea cântăreței