Trailerul „Bruised”, debutul regizoral al lui Halle Berry, a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 15.10.2021, 10:27
Trailerul

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Bruised”, debutul regizoral al actriței Halle Berry. Filmul este scris de scenarista Michelle Rosenfarb, care debutează astfel în lungmetraj,

Filmul va fi lansat într-un număr limitat de cinematografe pe 17 noiembrie, iar apoi pe platforma de streaming pe 24 noiembrie.

Halle Berry joacă rolul lui Jackie Justice, o luptătoare MMA care a părăsit acest sport în dizgrație. Câțiva ani mai târziu, plină de furie și regret, aceasta este convinsă de managerul și iubitul ei să participe la o luptă brutală underground. Ea îi atrage atenția unui promotor al ligii MMA (Shamier Anderson), care îi promite o viață înapoi în octogon. Dar drumul ei spre succes devine personal în mod neașteptat. Manny (Danny Boyd, Jr.), fiul la care a renunțat pe când acesta era bebeluș, apare în pragul casei sale, după moartea tatălui lui, scrie Deadline.

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Moonfall”: Halle Berry și Patrick Wilson salvează lumea (VIDEO)

Drama îi mai are în distribuție pe Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko, Lela Loren, Nikolai Nikolaef și Stephen McKinley Henderson. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de la Toronto din 2020.

Vezi primul trailer pentru „Bruised” mai jos:

Halle Berry este prima și singura actriță de culoare care a primit vreodată premiul Oscar pentru rol principal feminin. Ea a primit trofeul pentru partitura din „Monster’s Ball” (2001).

CITEȘTE ȘI: Berry, Demi Moore: vedete care îți arată că poți fi sexy în costum de baie și după 40 de ani

Halle Berry joacă alături de Mark Wahlberg în filmul de spionaj produs de Netflix “Our Man From Jersey”

Halle Berry arată bestial la 50 de ani! Actriţa a pozat NUD. Imaginile sunt virale

Foto: Profimedia Images