Halle Berry joacă alături de Mark Wahlberg în filmul de spionaj produs de Netflix “Our Man From Jersey”

De: Loredana Toma / 24.03.2021, 14:40
Halle Berry joacă alături de Mark Wahlberg în filmul de spionaj produs de Netflix “Our Man From Jersey”

Actrița Halle Berry va juca alături de Mark Wahlberg într-o nouă producție Netflix, un film de spionaj intitulat “Our Man from New Jersey”. Wahlberg se va ocupa, de asemenea, de producția filmului, alături de Stephen Levinson, după succesul înregistrat anul trecut cu producția Netflix “Spenser Confidential”. Scenariul este semnat de David Guggenheim (“Safe House”, “Designated Survivor”), după ideile lui Levinson.

Filmul este în stilul francizei „James Bond”, familiar actriței Halle Berry

Detaliile despre acțiunea filmului sunt ținute încă secrete, însă producția este descrisă ca fiind similară celor din franciza de spionaj „James Bond”. Genul acesta de filme este familiar actriței Halle Berry, care a fost Bond Girl în “Die Another Day” (2002), unde 007 a fost interpretat de Pierce Brosnan. De atunci, Berry și-a făcut un portofoliu impresionant de astfel de roluri. După ce a interpretat personajul Storm în franciza “X-Men”, Berry a jucat alături de Keanu Reeves în “John Wick: Chapter 3 – Parabellum” și recent a încheiat lucrul la “Moonfall” al lui Roland Emmerich.

Actrița nu este la prima colaborare cu Netflix, debutul ei regizoral, “Bruised”, fiind achiziționat de platforma de streaming online. Berry a și jucat în “Bruised” – care a avut lansarea la Festivalul de Film de la Toronto anul trecut -, în rolul unei luptătoare de arte marțiale.

Halle Berry a primit un Oscar pentru rolul principal din “Monster’s Ball” (2002), fiind până în prezent, prima și singura actriță de culoare care a câștigat trofeul în această categorie. Pe lista premiilor primite se numără Emmy, Globul de Aur și cel decernat de Sindicatul actorilor americani.

CITEȘTE ȘI: Halle Berry spune că este extorcată de tatăl fiicei sale

Halle Berry a debutat pe reţelele de socializare la 50 de ani! Cu o poză topless

Foto: Profimedia Images