Trailerul documentarului despre Cypress Hill a fost lansat; când va avea loc premiera

De: Ana Obretin / 07.04.2022, 12:38
Trailerul documentarului despre Cypress Hill a fost lansat; când va avea loc premiera

Un nou trailer pentru viitorul documentar despre trupa hip-hop Cypress Hill a fost lansat.

Filmul, „Cypress Hill: Insane In The Brain”, va explora influența de lungă durată a grupului asupra genului hip-hop-ului și culturii pop și va avea premiera pe 20 aprilie. Regizat de Estevan Oriol, filmul se deschide cu B-Real uitându-se la o rolă de film foto cu un microscop. „Undeva aici, este Cypress Hill”, spune el adăugând: „Nu m-am gândit niciodată că vom face istorie”.

CITEȘTE ȘI: 10 cântăreți care s-au lansat în comerțul cu canabis, de la Justin Bieber la Willie Nelson

Jay-Z, pe primul loc în Topul 10 al starurilor hip-hop cel mai bine plătite

Documentarul conține imagini de arhivă rare și cu membrii grupului – care îi avea inițial în componență pe B-Real, Sen Dog, Eric Bobo și DJ Muggs –, de la începuturile lor, cu recitaluri pentru 16 persoane, până la concerte susținute în fața a 150.000 de fani.

Vorbind despre film, în ianuarie, Sen Dog a spus: „Am fost mândri ca artiști hip-hop pe vremea aceea și am trecut prin toate. Suntem mândri că facem parte din industria hip-hop”, potrivit NME.

Vezi trailerul mai jos:

În luna martie, Cypress Hill a dezvăluit că următorul lor album va fi „ultimul LP tradițional”. „După aceea, vom face în continuare muzică. Nu ne vom opri, nu vor sta degeaba, dar vrem să schimbăm experiența”, a declarat B-Real pentru The Independent.

Grupul și-a lansat cel de-al zecelea album de studio, „Back In Black”, luna trecută. Grupul a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a albumului de debut, omonim, în august anul trecut. Atunci a lansat o ediție extinsă a albumului devenit cult, cu trei piese bonus noi. Grupul se va alătura trupei Slipknot în a doua etapă a noului lor turneu Knotfest Roadshow, cu concerte în SUA și Canada în mai și iunie.

CITEȘTE ȘI: 4 documentare, dedicate fiecărui membru The Rolling Stones, lansate la a 60-a aniversare a trupei

Foto: Profimedia Images