4 documentare, dedicate fiecărui membru The Rolling Stones, lansate la a 60-a aniversare a trupei

De: Ana Obretin / 01.04.2022, 17:41
4 documentare, dedicate fiecărui membru The Rolling Stones, lansate la a 60-a aniversare a trupei

Cea de-a 60-a aniversare a The Rolling Stones urmează să fie sărbătorită cu o serie de patru documentare, dedicate fiecărui membru al trupei, dar și un program radio cu interviuri exclusive. 

Seria documentară „My Life As A Rolling Stone” va fi difuzată pe BBC Two și iPlayer în această vară, episoadele de câte o oră fiind dedicat fiecăruia dintre cei patru membri ai legendarei trupe rock: Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood și Charlie Watts. Noi interviuri cu muzicienii, cu excepția regretatului Watts, care a murit anul trecut, și filmări inedite vor crea portrete intime”, în timp ce muzicienii vor reflecta asupra carierei lor aglomerate. Pentru episodul axat pe Watts, povestea lui va fi spusă prin interviuri de arhivă și declarații făcute de colegii săi de trupă și de breaslă, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: Membrii The Rolling Stones, onorați de Poșta britanică, cu o ediție specială de timbre

Rolling Stones susține în vară turneul aniversar „SIXTY”

Alți fani ai Rolling Stones, inclusiv P.P. Arnold, Chrissie Hynde, Slash, Rod Stewart, Tina Turner și Steven Tyler vor apărea pe parcursul episoadelor. Serialul, care este produs de Mercury Studios pentru BBC, va include, de asemenea, filmări ale unor show-uri vechi împletite cu interviuri noi și de demult. Managerul The Rolling Stones, Joyce Smyth, a declarat: „Suntem încântați să sărbătorim 60 de ani de la înființarea The Rolling Stones cu aceste patru filme care oferă fanilor din întreaga lume o privire nouă și fascinantă asupra trupei”.

Pe de altă parte, Mick Jagger a lansat, vineri, o nouă piesă solo, intitulată „Strange Game”. Aceasta este piesa temă pentru noul serial Apple Original „Slow Horses”, care a debutat pe 1 aprilie pe Apple TV+.

CITEȘTE ȘI: The Rolling Stones lansează pe 13 mai albumul „Live At The El Mocambo” 

Foto: Profimedia Images