Trailerul filmului „Reminiscence“, cu Hugh Jackman, a fost lansat

De: Nicoleta Lepădatu / 04.06.2021, 07:22
Trailerul filmului „Reminiscence“, cu  Hugh Jackman, a fost lansat

„Mergem într-o călătorie, o călătorie prin memorie”, spune Hugh Jackman în primul trailer oficial pentru „Reminiscence“, pe care Warner Bros l-a lansat joi. „Tot ce trebuie să faci este să-mi urmezi vocea.” Trailerul filmului „Reminiscence“ a avut premiera în prezența regizoarei și a unei părți din distribuție.

Primul lungmetraj scris și regizat de Lisa Joy îl are în centrul acțiunii pe Nick Bannister (Jackman), un investigator al minții. În timp ce trăiește la marginea coastei scufundate din Miami, Bannister navighează în lumea întunecată și seducătoare a trecutului, ajutându-și clienții să acceseze amintirile pierdute, cu ajutorul tehnologiei futuriste. Viața lui se schimbă pentru totdeauna când ia un nou client, pe Mae (Rebecca Ferguson), iar ceea ce începe ca o simplă problemă se transformă într-o obsesie periculoasă. După ce Mae dispare, Bannister luptă pentru a afla adevărul legat de ceea ce i s-a întâmplat, descoperind astfel o conspirație violentă. În cele din urmă, el trebuie să răspundă la întrebarea: Cât de departe ai merge pentru a-i ține aproape pe cei pe care îi iubești?

În trailerul filmului „Reminiscence” este evidentă viziunea lui Joy despre un Miami distopian, a cărui coastă este sub apă, scoțând în evidență ceea ce este greșit în lumea lui Bannister, prin vocea lui Jackman. „Când apele au început să crească și a izbucnit războiul, nostalgia a devenit un mod de viață”, spune el. „Nu erau multe de așteptat, așa că oamenii au început să privească înapoi. Nimic nu te prinde mai mult decât trecutul”.

Vedem și prima întâlnire a lui Nick cu Mae, o serie de secvențe de acțiune și o tehnologie practică uimitoare creată special pentru film (pentru scenele în care Bannister aduce la viață amintirile oamenilor).

Jackman a spus despre film că este „ceva nou și original”, cu teme universale la care ar trebui să rezoneze oricine. „Aceasta nu este doar sci-fi – aceasta este umanitatea”, a spus el. „Este o inimă deschisă; este viața și moartea”.

Acesta este primul lungmetraj regizat de Lisa Joy (care a mai lucrat pentru serialul „Westworld” ca producător şi regizor). 

Filmul va aborda și subiecte importante din lumea reală, inclusiv schimbările climatice și disparitatea bogăției în America. Aceasta, spune Joy, este o reflectare a poveștilor pe care dorește să le spună și a modului în care vede genul SF în ansamblu. „Pentru mine, science-fiction-ul este o metaforă la scară largă”, a spus ea. „Este un mod de a examina lumea din jurul nostru.”

„Reminiscence” debutează în cinematografe pe 20 august și va fi disponibil și pe HBO Max timp de 31 de zile de la lansare. Cliff Curtis, Marina de Tavira, Daniel Wu, Mojean Aria, Brett Cullen, Natalie Martinez, Angela Sarafyan și Nico Parker joacă, de asemenea, în filmul pe care Joy îl produce alături de Jonathan Nolan, Michael De Luca și Aaron Ryder.

În România, filmul este distribuit de Vertical Entertainment

CITEȘTE ȘI: Westworld, în premieră la HBO! O odisee întunecată unde orice poftă umană poate fi satisfăcută

Hugh Jackman, sfaturi pentru fani după ce a învins din nou cancerul

Hugh Jackman şi Jim Carrey s-au imitat reciproc, prin intermediul unor fotografii publicate online

Foto: outnow.ch