Tramvaie si autobuze peste Biserica Sf. Vineri

De: Dragos Tanase / 26.06.2008, 10:33
Tramvaie si autobuze peste Biserica Sf. Vineri
Noul terminal din Piata Sf. Vineri din Bucuresti este gata sa primeasca tramvaiele si autobuzele RATB. Afla liniile care trec prin zona!

Mult a fost, putin a mai ramas! Locul unde, pe vremuri, se afla Biserica Sfanta Vineri (demolata abuziv de Ceausescu), “s-a schimbat la fata” pentru Regia Autonoma de Transport din Bucuresti (RATB) si calatorii sai.

Dupa multe luni de santier, cu praful si zgomotul de rigoare, a aparut un modern cap de linie pentru tramvaie si autobuze, dar au disparut locurile de parcare din zona. Folositi si voi parcarea supraetajata de langa magazinul Unirea!

Si cum, in Bucuresti, cand un santier se incheie, altul incepe, demareaza si lucrarile de reabilitare a caii de rulare pe Soseaua Mihai Bravu la intersectie cu Soseaua Iancului.

Astfel, ca urmare a finalizarii lucrarilor la noul terminal pentru tramvaie ,,Piata Sf. Vineri’’ si din cauza inceperii noului santier, incepand cu data de 28 iunie, se iau urmatoarele masuri:

Lina 14 va functiona intre ,,Granitul S.A.’’ si ,,Piata Sf. Gheorghe’’ pe Sos. Pantelimon, Str. Ziduri Mosi, Sos. Colentina, Calea Mosilor, Str. Cavafii Vechi.

Linia 40 va functiona intre „Complex RATB Titan” si „Piata Sf. Vineri” pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie, Bd. Basarabia, Calea Calarasilor, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri.

Linia 55 va functiona intre ,,Granitul S.A.’’ si ,,Lacul Tei’’ pe Sos. Pantelimon, Str. Ziduri Mosi, Sos. Colentina, Str. Reinvierii, Str. Maica Domnului, Bd. Lacul Tei.

Linia 56 va functiona intre ,,Republica S.A.” si ,,Piata Sf. Vineri” pe Bd. Basarabia, Cal. Calarasilor, Bd. Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri.

Linia naveta de autobuze 640 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si intersectia Calea Calarasilor/Str. Traian, apoi modificat in ambele sensuri prin Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Bd. Pierre de Coubertin pana la Stadionul National Lia Manoliu.

Abonamentele eliberate pe liniile 14 si 55 vor fi valabile si pe liniile 40, 56, 614 si 640 pe tronsoanele comune.

Linia de autobuze 385 a revenit deja la traseul de baza, in sensul ca intoarce acum la Piata Sf. Vineri si nu mai ocoleste prin strada Logofat Udriste ca sa ajunga in bulevardul Unirii.

Imagine: Mediafax Foto

 

Citeste si:

RATB mai modifica unele trasee

RATB mai modifica unele trasee

In continuarea lucrarilor de modernizare a caii de rulare de pe traseul liniei 34, incepand cu data de 8 iunie, vor fi demarate lucrarile de reabilitare a caii de rulare…
UPDATE: Bucur Obor, acum si cu autobuze in intersectie

UPDATE: Bucur Obor, acum si cu autobuze in intersectie

Ca urmare a crearii conditiilor de circulatie in intersectia Bucur Obor, incepand de astazi, autobuzele liniilor 101 si 143 isi reiau traseele de baza, in ambele sensuri,…
Calea Dudesti se va umple din nou de tramvaie

Calea Dudesti se va umple din nou de tramvaie

Ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a caii de rulare de pe Calea Dudesti, incepand cu data de 31.05.2008, liniile 19, 23 si 27 vor reveni pe traseele anteri…
Traficul din Capitala, monitorizat video de azi

Traficul din Capitala, monitorizat video de azi

Traficul bucurestean a inceput sa fie supravegheat de peste 200 de camere video amplasate in circa 100 de intersectii principale in urma inaugurarii Centrului de Control …

Bancul zilei

Clipul zilei

Vanghelie conduce un sector "jegos" Derrick Barry as Britney Spears
Vanghelie se duce la doctor, dar in sectorul 3… Cuvinte cheie: Derrick Barry Impersoneaza pe Britney Spears super tare omu
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza