Trei filme de acțiune care expun situații dramatice, dar și comice, în programul lunii iulie la Warner TV

De: Nicoleta Lepădatu / 19.07.2022, 08:36
Trei filme de acțiune care expun situații dramatice, dar și comice, în programul lunii iulie la Warner TV

Trei filme de acțiune care expun situații dramatice, dar și comice fac parte din programul lunii iulie al postului Warner TV, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune.

„Evadare în zori/ Rescue Dawn” (2006), scris și regizat de Werner Herzog, cu Christian Bale, Steve Zahn și Jeremy Davies în distribuție, va putea fi urmărit pe 22 iulie, de la ora 21:00.

Filmul inspirat din întâmplări reale relatează eforturile pentru supraviețuire făcute de un pilot american în timpul Războiului din Vietnam.

În 1966, în prima sa misiune, una clasificată, locotenentul Dengler este trimis din Vietnam în Laos. Avionul lui este atacat, doborât și el rămâne în junglă. Capturat de o grupare înarmată și ținut prizonier, el pune la cale un plan de evadare și de salvare a altor bărbați ținuți ostatici.

Warner TV difuzează în premieră, pe 25 iulie, de la ora 20:40, comedia de acțiune „Un polițist și jumătate/ Collision Course” (1989), regizată de Lewis Teague.

Cu Pat Morita și Jay Leno în rolurile principale, filmul are în centru un agent special japonez și un polițist din Detroit care colaborează pentru a da de urmele unui prototip de turbocompresor care a fost furat.

Urmăriri periculoase și spectaculoase și umor de situație și de limbaj sunt elementele cheie ale acestui lungmetraj.

Filmul de televiziune „Uragan la Seattle/ Seattle Superstorm” (2012), regizat de Jason Bourque, va fi difuzat pe 29 iulie, de la ora 20:55.

Din distribuție fac parte Esai Morales, Ona Grauer, Jared Abrahamson și MacKenzie Porter.

Un cercetător NASA se mută în Seattle pentru a fi alături de logodnica lui, locotenent în Marină. Când un obiect neidentificat este doborât de armată și cade în strâmtoarea Puget Sound, încep să apară mai multe fenomene meteorologice ciudate. Nou formata familie trebuie să găsească un mod de a se salva și de a salva orașul.

Foto: Warner TV

CITEȘTEȘTE ȘI: Neo-western nominalizat la Oscar și un horror din anii ‘80, premiere în august la Warner TV

Tags: