Trolii au cucerit box office-ul românesc în primul weekend al anului

De: Ana Obretin / 05.01.2021, 09:22
Trolii au cucerit box office-ul românesc în primul weekend al anului

Lugmetrajul de animație „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” a ocupat primul loc în box office-ul românesc în primul weekend al anului. În condiții de distanțare socială, filmul a fost vizionat de 421 de spectatori, care au cumpărat bilete de 6.855 de lei. Anna Kendrick și Justin Timberlake și-au împrumutat din nou vocile pentru continuarea hitului din 2016 „Trolii”. De data aceasta, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă.

Poziția secundă în box office-ul românesc este ocupată de liderul săptămânii trecute, „Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa”, cu încasări de 6.752 de lei. Filmul regizat de Tim Hill îl are în rolul principal pe Robert de Niro, în „război” cu nepotul Peter.

Liam Neeson și Kate Walsh sunt protagoniștii filmului care ocupă poziția a treia, „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, care în weekend a avut încasări de 5.184 de lei în cele șase săli unde a fost proiectat. Filmul regizat de Mark Williams arată ce se poate întâmpla atunci când un cinstit spărgător de bănci cu vechime vrea să se predea fiindcă s-a îndrăgostit.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în primul weekend al anului este completat de „După ce ne-am certat/After We Collided”, de Roger Kumble (803 lei), „Ava”, de Tate Taylor (693 de lei), „Șefele/ Like a Boss”, de Miguel Arteta (672 de lei), „Se-ncinge treaba/ Playing with Fire”, de Andy Fickman (582 de lei), „Și nici cu tine/ Seveled”, de Denes Orosz (369 de lei), „Sonic the Hedgehog”, de Jeff Fowler (274 de lei) și de „Lassie se întoarce acasă/ Lassie Come Home”, de Hanno Olderdissen (252 de lei).

CITEȘTE ȘI: “Wonder Woman 1984” se menține pe prima poziție a box office-ului nord-american

FOTO: Profimedia