Trupa metal Moonspell va susține două concerte în România în 2022

De: Ana Obretin / 15.11.2021, 17:04
Trupa metal Moonspell va susține două concerte în România în 2022
Trupa metal portugheză Moonspell va susține două concerte în România anul viitor. Astfel, pe 10 mai, Moonspell va cânta la Cluj-Napoca, în FORM Space, iar, pe 12 mai, la Arenele Romane din București, în aer liber.
Primele 200 de bilete pentru fiecare eveniment au preț earlybird – de 99 și 139 de lei – și sunt puse în vânzate pe iabilet.ro, potrivit organizatorilor. Prețului tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia, mai spun aceștia.

Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internațional. Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de „Hermitage”, material discografic ce a primit laude atât din partea fanilor, cât și a specialiștilor.

Fernando Ribeiro, solistul trupei, a declarat privind turneul în timpul căruia va ajunge și în România: „Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul The Greater Tour pe care dorim să îl extindem la nivel mondial, pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerabdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii. În 2022 vom fi în turneu și ne vom vedea și la festivaluri, iar, pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell, vom lansa ediții noi pentru materialele vechi precum ‘Anno Satanae’ sau ‘Wolfheart'”.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei. Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.

Concertele sunt evenimente BestMusic powered by ROCK FM.

CITEȘTE ȘI: Sting va concerta la Cluj-Napoca anul viitor, pe 15 martie

Foto: Best Music