Sting va concerta la Cluj-Napoca anul viitor, pe 15 martie

De: Ana Obretin / 08.11.2021, 16:42
Sting va concerta la Cluj-Napoca anul viitor, pe 15 martie

Muzicianul britanic Sting va susține un concert la Cluj-Napoca anul viitor. Show-ul este programat pe 15 martie, de la ora 19.00, la BT Arena.

The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production au confirmat, luni, evenimentul. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, pe pagina sting.iabilet.ro.

Turneul My Songs al lui Sting propune spectacole exuberante și dinamice, cu cele mai îndrăgite piese ale sale, premiate cu 17 Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Concertul include hituri precum “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” și “Demolition Man”, dar și “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” și multe altele.

CITEȘTE ȘI: Duoul britanic Pet Shop Boys va concerta în București anul viitor

Trupa britanică Placebo va concerta în România în iulie anul viitor

Trupa americană Evanescence revine la Bucureşti pe 7 iunie 2022, în concert la Arenele Romane

Cel mai recent album al lui Sting, „The Bridge”, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie

Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdown-ului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock’n’roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum “Rushing Water” și noua piesă cu iz indie-pop “If It’s Love”.

Noul serial săptămânal web al lui Sting, “ON THE BRIDGE”, recent lansat, oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți la ora 9:00/ ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea la ora 9am/ ET.

În turneu Sting va fi acompaniat de un grup electro-rock format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță), cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals). Invitatul special, fiul său Joe Sumner, va fi prezent pe scenă.

Membrii fan clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive in presale înaintea publicului larg, accesând Www.sting.com.

CITEȘTE ȘI: Adele a anunţat datele și locul concertelor pe care le va susţine la Londra în 2022

Foto: Emagic/ Facebook