Trupa britanică Placebo va concerta în România în iulie anul viitor

De: Ana Obretin / 18.10.2021, 14:28
Trupa britanică Placebo va concerta în România în iulie anul viitor

Celebra trupă britanică Placebo va reveni în București pentru un concert, care va avea loc pe 14 iulie 2022, la Romexpo, în aer liber.

„După show-ul sold out de la Arenele Romane de acum câțiva ani, este momentul să ascultăm o trupă emblematică a generației noastre pe o scenă mai mare, la Romexpo”, spun organizatorii, Metalhead și Best Music Live Concerts. Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, la ora 10:30, pe IaBilet.ro, iar primele 200 din fiecare categorie au preț promoțional.

CITEȘTE ȘI: A fi sau a nu fi Placebo

Placebo a (în)cântat la Arenele Romane

Placebo este una dintre cele mai cunoscute formații din Marea Britanie. Trupa a fost înființată în 1994, de solistul și chitaristul Brian Molko și de basistul Stefan Olsdal, artiști care activează în continuare alături de trupă. În cei aproape 30 de ani de activitate, Placebo a lansat șapte albume de studio, toate ajungând în Top 20 în Regatul Unit, cu peste 11 milioane de unitati vândute în întreaga lume.

Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artiști de talie mondială, ca David Bowie, Michael Stipe și Justin Warfield. Printre artiștii care i-au influențat pe Placebo se numără David Bowie, Iggy Pop, Nirvana și Depeche Mode. Muzica ei, însă, a dobândit o identitate proprie, iar, la rândul său, a influențat artiști precum My Chemical Romance și Panic! at the Disco.

CITEȘTE ȘI: Trupa americană Foreigner va concerta la Arenele Romane din București în mai 2022

Foto: Metalhead