Trupa americană Foreigner va concerta la Arenele Romane din București în mai 2022

De: Ana Obretin / 03.07.2021, 08:40
Trupa americană Foreigner va concerta la Arenele Romane din București în mai 2022
Trupa americană Foreigner revine în România, pentru a susține un concert pe 29 mai 2022, de la ora 19.00, la Arenele Romane din București, în aer liber. Foreigner se numără printre cele mai populare și longevive formații de rock din lume. În cei peste 40 de ani de activitate, bazele formației fiind puse în 1976, de Mick Jones, a lansat 10 materiale discografice, premiate cu mai multe discuri de platină și cu vânzări de peste 80 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Printre hiturile Foreigner se numără „Cold As Ice”, „Feels Like the First Time”, „Say You Will” și cel care ajuns pe prima poziție în topuri din întreaga lume – „I Want To Know What Love Is”.

Primele 200 de bilete pentru concertul de la Arenele Romane au preț earlybird, între 319 lei (VIP) și 139 (acces general) și au fost puse deja în vânzare. Prețurile biletelor vor crește, la intrare fiind cuprinse între 370 de lei (VIP) și 180 de lei (acces general). Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua de magazine Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Organizatorii vor oferi un program detaliat privind desfășurarea concertului cu câteva saptamani inainte.

Concertul este un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

CITEȘTE ȘI: Trupa Vama susține primul concert cu public de anul acesta, la Arenele Romane

David Garrett: Concertele de anul acesta din București și Cluj, amânate pentru anul viitor

Foto: Profimedia Images