Trupa Il Volo va concerta la Arenele Romane din București pe 8 iulie

De: Ana Obretin / 29.06.2021, 11:09
Trupa Il Volo va concerta la Arenele Romane din București pe 8 iulie

Trupa Il Volo, formată din tenorii Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble, va concerta la Arenele Romane din București pe 8 iulie, de la ora 20.00. Evenimentul, intitulat „The Best of 10 Years”, care a fost programat inițal anul trecut, este dedicat artiștilor José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti.

Biletele achiziționate pentru anul trecut rămân valabile, deși concertul urma să aibă loc la Sala Palatului, transmit organizatorii, într-un comunicat remis Apropo.

Pentru siguranța tuturor spectatorilor, organizatorii vor asigura măsurile de igienă și distanțare. Este permisă participarea doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Concertul din 8 iulie face parte din turneul mondial „The Best of 10 Years” pe care trupa italiană Il Volo l-a început în septembrie 2019.

Din anul 2009 și până în prezent, cei trei tenori, Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto şi Piero Barone, au susţinut sute de concerte, în fața a peste 2 milioane de spectatori, în săli prestigioase ca Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York, Arena di Verona în Italia. Cei trei muzicieni sunt considerați urmașii celor trei tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti. De-a lungul anilor, trioul a împărțit scena cu unii dintre cei mari artiști ai lumii, ca Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana și Eros Ramazzoti. Până în prezent, au lansat cinci albume de studio, certificate cu platină, şi au primit două nominalizări la Grammy. Cel mai recent material discografic, „Musica”, se află în Top 10 al celor mai bine vândute albume de pe iTunes în 14 ţări.

CITEȘTE ȘI: David Garrett: Concertele de anul acesta din București și Cluj, amânate pentru anul viitor

Cine-concertele TIFF 2021: Asian Dub Foundation, Fargo, Infernul și Malombra

Foto: Art Nation Media