Trupa Vama susține primul concert cu public de anul acesta, la Arenele Romane

De: Ana Obretin / 16.06.2021, 15:27
Trupa Vama susține primul concert cu public de anul acesta, la Arenele Romane

Trupa Vama susține primul concert cu public de anul acesta, la Arenele Romane din București, pe 29 iulie, de la ora 21.00. Cu ocazia acestui eveniment, formația va lansa și două piese noi.

Vama celebrează astfel revenirea la normalitate și va cânta live, timp de două ore, în fața a 2.500 de fani. Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil doar pentru fanii imunizați, care trebuie să vină cu certificatul de vaccinare printat. Primele 400 de bilete costă 79 de lei (Acces General), respectiv 99 de lei (Golden Circle) în fața scenei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, care a adunat 350 de oameni ce au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială.

Pentru acest eveniment, Vama pregătește, pe lângă hiturile sale, inclusiv de la Vama Veche, și cele mai noi single-uri – „Cântă cu mine” și „Îmi pare rău” (produs la Londra cu Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul „Babel” al celor de la Mumford & Sons). Trupa promite un show memorabil, la care vor participa și invitați speciali.

Tot în premieră, Vama va lansa în această vară un scurtmetraj documentar intitulat ,,Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, începând cu data de 15 iulie, iar în exclusivitate va putea fi urmărit în avans pe voyo.ro de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin ,,Regii Pandemiei”, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare în vara lui 2020.

„Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public „și eu am fost anul trecut”. O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra mișto câteva cântece cunoscute. Și vom rupe scena ca scăpați din lanț 🙂 Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil”, a spus Tudor Chirilă.

Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.

CITEȘTE ȘI: Concert UB40 feat. Ali Campbell și Astro, în iulie, în Capitală

Ministrul Culturii: Se caută soluții pentru organizarea de evenimente, concerte

Trupa metal suedeză Sabaton va concerta la Arenele din București pe 12 iulie

Foto: Vama