Concert UB40 feat. Ali Campbell și Astro, în iulie, în Capitală

De: Ana Obretin / 05.03.2021, 17:58
Concert UB40 feat. Ali Campbell și Astro, în iulie, în Capitală

Celebra trupa UB40, alături de Ali Campbell și Astro, va cânta pe 14 iulie la Sala Palatului din București. Biletele vor fi puse în vânzare pe 8 martie, la ora 10.00, iar primele 200 au prețuri earlybird. Ali Campbell și Astro, membrii fondatori ai trupei, se reunesc pe scenă pentru a cânta piesele care i-au făcut celebri.

Formația britanică UB40 are succes încă din 1978. Stilul muzical abordat este reggae, iar trupa a fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy. Până în prezent a lansat 19 materiale de studio, cel mai recent fiind „For the Many” din 2019. În total, a vândut peste 70 de milioane de discuri în toată lumea, având piese precum „Red Red Wine” și „Can’t Help Falling in Love” care au ajuns pe prima poziție atât în topul Billboard, cât și în cele din Marea Britanie.

Din 2013, Ali Campbell și Astro cântă din nou alături de UB40, după plecarea lui Ali cu cinci ani înainte.

Biletele pentru concert au prețuri cuprinse între 259 de lei și 139 de lei, în earlybird, urmând ca acestea să crească treptat.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Concertul este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

CITEȘTE ȘI: Organizatorii de concerte şi evenimente culturale îi cer premierului soluții pentru compensarea pierderilor 

Apocalyptica va susține două concerte în România, în octombrie

Foto: Best Music