Trupa americană Evanescence revine la Bucureşti pe 7 iunie 2022, în concert la Arenele Romane

De: Nicoleta Lepădatu / 05.10.2021, 05:54
Trupa americană Evanescence revine la Bucureşti pe 7 iunie 2022, în concert la Arenele Romane

Americanii de la Evanescence revin la Bucureşti anul viitor, pe 7 iunie, pentru un concert care va avea loc la Arenele Romane. Biletele vor fi puse în vânzare vineri și primele 200 de la fiecare categorie vor avea un preț special.

Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” şi „Best Hard Rock Performance”.

Albumul „Fallen” a rămas în topul preferinţelor celor ce iubesc muzica rock, acesta obținând un disc de platină. „Fallen” este unul dintre cele opt albume din toate timpurile, care au reuşit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioadă mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Grupul Evanescence a fost înfiinţat în 1995 de cântăreaţa Amy Lee şi a activat fără pauză până în 2012.

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe teren accesul se face pe la porţile de jos, din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanţilor acces doar în categoriile în care şi-au cumpărat bilet. La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona teren (nu şi pe scaune) şi însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil. Sunt recomandate căşti copiilor cu vârste sub 10 ani. Biletele se găsesc în format electronic și fizic.

Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfăşurării acestuia.

Foto: evanescence.com

CITEȘTE ȘI: Trupa Evanescence lanseaza single de revenire: „What You Want” (Video)

Tags: