Duoul britanic Pet Shop Boys va concerta în București anul viitor

De: Ana Obretin / 19.10.2021, 13:39
Duoul britanic Pet Shop Boys va concerta în București anul viitor
Duoul britanic Pet Shop Boys va cânta la Arenele Romane din Bucuresti pe 4 iulie 2022. Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare joi, la ora 12.00 iar primele 200 din fiecare categorie au preturi promoționale.
Organizatorii transmit că evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.
Pet Shop Boys se întoarce în București după 14 ani, în cadrul turneului mondial „The Greates Hits Live”. Pet Shop Boys este unul dintre cel mai de succes duouri din istoria muzicală a Marii Britanii. Grupul a lansat peste 2o de single-uri în Top 10 UK și a avut patru plasate pe primul loc: „West End Girls”, „It’s a Sin”, „Always on My Mind” si „Heart”.
În cadrul showurilor lor live din ultimii 30 de ani, Pet Shop Boys a creat un stil influent, numit „pop musical theatre”. Publicația britanică The Independent a scris despre cel mai recent turneu al trupei: „Cariera lor a arătat că muzica pop si arta de calitate pot coexista și pot, în același timp, să atingă forme muzicale superioare”.
„Showul lor live combină cultura de calitate, clubbing-ul, teatrul si cinematografia, dar și satira politică, alături de un show extraordinar de lasere”, a scris și The Telegraph.
Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul IaBilet.ro.  Concertul este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
Foto: Profimedia Images