Trupa Red Hot Chili Peppers a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood

De: Nicoleta Lepădatu / 01.04.2022, 18:52
Trupa Red Hot Chili Peppers a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood

Membrii trupei Red Hot Chili Peppers au adus un omagiu oraşului lor natal Los Angeles cu ocazia unei ceremonii organizate pentru a fi recompensaţi cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood.

Flea, basistul şi membru fondator al formaţiei, a declarat că Hollywood Boulevard „a fost întotdeauna o parte din mine” şi este recunoscător că acum poate face parte din el.

Steaua dedicată trupei rock americane – formată din solistul Anthony Kiedis, basistul Flea, toboşarul Chad Smith şi chitaristul Josh Frusciante – a fost dezvelită în cadrul unei ceremonii oficiate joi de muzicianul George Clinton şi actorul Woody Harrelson.

Într-un scurt discurs, Kiedis şi-a lăudat colegii de trupă şi a spus că Red Hot Chili Peppers este „ceva mai mult decât suma părţilor noastre”.

În timpul ceremoniei, o fanfară a cântat mai multe melodii de succes ale trupei, între care „Can’t Stop”, „By The Way” şi piesa recent lansată „Black Summer”.

Noul lor album, „Unlimited Love”, a fost lansat azi odată cu lansarea noului lor post de radio pe SiriusXM, Whole Lotta Red Hot.

Trupa va organiza un turneu mondial anul viitor, urmând să concerteze în Statele Unite, Anglia, Spania, Italia, Ţările de Jos, Ungaria, Irlanda, Belgia, Germania, Franţa şi Canada.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Red Hot Chili Peppers a lansat „Black Summer”, primul single din ultimii şase ani (Video)