Trupa The Rolling Stones a anulat concertul de la Amsterdam după ce Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus

De: Nicoleta Lepădatu / 14.06.2022, 16:17
Trupa The Rolling Stones a anulat concertul de la Amsterdam după ce Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus

Trupa The Rolling Stones a anulat concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină la Amsterdam după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat formaţia într-un comunicat de presă, conform Reuters.

Și un concert programat vineri la Berna, Elveția, a fost amânat pentru o dată ulterioară, a anunțat trupa.

Jagger, în vârstă de 78 de ani, a prezentat simptome ale infectării cu coronavirus după ce a ajuns la Johan Cruijff ArenA din Amsterdam.

„The Rolling Stones regretă profund anularea din această seară, dar siguranţa spectatorilor, a muzicienilor şi a echipei din cadrul turneului trebuie să reprezinte o prioritate”, a spus trupa în comunicatul de presă.

Reprezentanţi ai Mojo Concerts, compania care a organizat concertele din Olanda, au urcat pe scenă pentru a informa publicul prezent pe ArenaA, un stadion de fotbal, cu o oră și jumătate înainte de începerea concertului.

„Mick Jagger nu poate cânta, trupa nu poate concerta”, au fost anunțați fanii.  „Nu va fi un concert în seara aceasta… nu avem ce face.”

Amsterdam era cea de-a patra oprire din cadrul turneului european „Stones Sixty”, după un spectacol susţinut joi în Liverpool.

Foto. Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: 4 documentare, dedicate fiecărui membru The Rolling Stones, lansate la a 60-a aniversare a trupei

Mick Jagger a lansat „Strange Game”, o nouă piesă interpretată şi scrisă de el pentru serialul „Slow Horses” (Video)