Tudor Chirilă, dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca

De: Cristiana Trifu / 03.10.2017, 17:03
Tudor Chirilă, dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca
Tudor Chirilă a mărturisit că a fost îndrăgostit nebuneşte de prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, pe vremea când ambii erau la şcoală.

Artistul nu a avut până acum curajul să îşi mărturisească sentimentele. Juratul a făcut această mărturisire neaşteptată chiar la emisiunea pe care Andreea Esca o are la radio Europa FM.

Smiley, adevărul despre femeile din viaţa lui!

Ce frumoasă este iubita lui Tudor Chirilă! Iulia are doi băieţei – FOTO

Tudor Chirilă a dezvăluit ce salariu are! Suma este incredibilă

WOW! Cum arată iubita lui Tudor Chirilă, după naştere

Aşa tată, aşa fiu! Cum arată bebeluşul lui Tudor Chirilă

Andreea Raicu, goală la 39 de ani: ”Primul shooting din România care nu a fost modificat în Photoshop!” – Imagini neprelucrate

Cum arăta Andreea Raicu, la prima şedinţă foto, acum 20 de ani! „Doamne, nu-mi vine să cred!”

Momente cumplite! Andreea Raicu: „Viaţa devenise un calvar. Îmi doream să dispar!„

Andreea Raicu a arătat, în sfârşit, totul! FOTO

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabăra, la Cabană Vârfu cu Dor, o tabăra de ski, şi… Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt băiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să va dea numele lui.Va daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţă asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie”, a mărturisit Tudor Chirilă.