Ultimele bilete la preţ promoţional pentru Romanian Rock Meeting

Apropo.ro / 20.02.2015, 10:04
Ultimele bilete la preţ promoţional pentru Romanian Rock Meeting
Dacă săptămâna trecută mai rămăseseră sub 50 de bilete promoţionale la Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt), acum mai sunt doar câteva bucăţi disponibile!

De asemenea, au mai rămas 11 bilete VIP, care le permit fanilor să îşi cunoască idolii şi să facă poze cu ei!

După ce biletele rămase vor fi epuizate, se va trece la următoarea schema de preţ, după cum poate fi văzut mai jos.

BLIND GUARDIAN a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat „Beyond The Red Mirror” ! Formaţia va prezenta oficial discul şi în România, pe data de 15 mai 2015.

Fiecare dintre cele nouă discuri ale formaţiei s-a clasat pe locuri fruntaşe în topurile germane şi internaţionale. Vânzările albumelor nu au fost niciodată sub câteva sute de mii, Blind Guardian fiind una dintre cele mai distribuite trupe germane ale tuturor timpurilor.

„Cu fiecare lansare, vrem să trecem la un nivel şi mai înalt”, a explicat solistul Hansi Kürsch, promisiune de care formaţia s-a ţinut cu sfinţenie.

Penultima lansare discografică a formaţiei este „At The Edge Of Time” , care a ajuns şi în Top 200 Billboard, dar şi în topurile din Canada (locul 18).

Romanian Rock Meeting este la a treia ediţie şi, în anii precedenţi, a adus în România nume importante ale scenei internaţionale, ca Pain of Salvation (2011) şi Apocalyptica (2012).

2015 reprezintă anul comeback-ului Romanian Rock Meeting , care promite să le ofere fanilor din ţară, şi nu numai, ocazia de a se întâlni cu formaţii iubite de fani şi apreciate de criticii de specialitate.

BILETE

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro şi prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock România.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucăţi, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formaţiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promoţionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteţi alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc să achiziţioneze bilete VIP, organizatorii vin în întâmpinarea lor şi le oferă posibilitatea de a le plăti în două raţe astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, în valoare de 100 lei, în ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) până la data de 31.08.2014 – Şold Ouţ!
  – 78 lei (18 euro) – ultimele bucăţi (disponibile şi prin reţeaua Eventim) Disponibile!

– 87 lei (20 euro)  în perioada 01.02.2015 – 31.03.2015 Indisponibile momentan!
  – 95 lei în perioada 01.04. – 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  – 110 lei în ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achiziţionate prin paypal vor fi ridicare în ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile înainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.