Un fan a platit 91.000 dolari pentru Johnny Depp

Apropo.ro / 12.05.2008, 11:18
Un fan a platit 91.000 dolari pentru Johnny Depp
Un fan de-al actorului a platit suma de 91.000 de dolari pentru pozitia de co-star. Fanul care si-a platit rolul nu va avea nicio replica.

Johnny Depp apare, spre bucuria fanilor, iar pe ecrane in "Public Enemies". Un fan de-al actorului a platit suma de 91.000 de dolari pentru a fi co-star in film, alaturi de Depp. Fanul care si-a platit rolul nu va avea nicio replica in film. Filmul prezinta povestea celui mai mare criminal al Americii, John Dillinger.

Initiativa apartine celor de la charitybuzz.com, iar banii incasati vor merge la Spitalul Robert F. Kennedy ce doreste sa acorde un ajutor miscarii drepturilor omului si sa sprijine curajul aparatorilor drepturilor omului din intreaga lume.

Charitybuzz.com declara "Noi suntem incantati si, in acelasi timp, uimiti de cati bani am putut strange prin aceasta actiune".

O alta experienta de acest gen se va derula incepand cu 14 mai, cand un alt fan va putea fi alaturi de Will Smith la premiera celui mai recent film al sau, "Hancock" dar si in showul televizat "Numb3rs".