Un fan „Grand Theft Auto” a intrat în platoul unei televiziuni pentru a întreba când se lansează GTA 6

De: Adrian Popa / 31.08.2021, 12:36
Un fan „Grand Theft Auto” a intrat în platoul unei televiziuni pentru a întreba când se lansează GTA 6

Unii oameni duc pasiunea pentru gaming la extrem. Un spectator de la o emisiune germană a intrat în platou pentru a întreba ce se întâmplă cu jocul video „Grand Theft Auto 6 (GTA 6)”.

„Unde naiba e GTA 6? Încă aștept pentru GTA 6”, a spus spectatorul, al cărui nume nu este cunoscut, în direct. El a precizat că așteaptă jocul de opt ani.

O participantă la emisiune aflată în platou, Evelyn Burdecki, a fost luată prin surprindere de incidentul neașteptat și a făcut speriată un pas înapoi.

Moderatorul i-a răspuns fanului GTA cu o glumă: „Eu nu am terminat încă GTA 5”.

După câteva zeci de secunde, o persoană din spatele camerelor a intrat în platou pentru a-l escorta pe intrus în afara acestuia.

Nu este cunoscută încă data de lansare pentru GTA 6, dar știm că versiunea actuală a jocului, „Grand Theft Auto V, va primi o nouă actualizare, pentru consolele video de nouă generație, în luna noiembrie a acestui an.

Gamerii de tipul celui care a intrat în direct sunt considerați vinovați pentru faptul că multe jocuri mult așteptate sunt lansate pe piață înainte de a fi finalizate complet, deoarece dezvoltatorii nu mai fac față presiunii la care îi supun fanii. Un exemplu este „Cyberpunk 2077”, care a ajuns pe piață cu foarte multe probleme.

Sursa: Complex

Foto: captură de ecran

CITEȘTE ȘI:

Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii britanice pentru că „era în întârziere” (Video)

Incident nefericit pentru o jurnalistă. Accidentul vestimentar pentru care a devenit celebră pe internet