Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii britanice pentru că „era în întârziere” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 24.08.2021, 16:30
Tom Cruise  a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii britanice pentru că „era în întârziere” (Video)

Un elicopter care îl transporta pe Tom Cruise a aterizat în grădina unei familii din Warwickshire, deoarece aeroportul local din Coventry era închis.

Tom Cruise, care se află în prezent în Anglia, unde filmează pentru cel mai recent „Mission: Impossible”, a aterizat pe terenul unei familii din Warwickshire. Superstarul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene. Potrivit BBC, familia – care locuiește în Baginton, Warwick – nu știa că actorul se afla în elicopter, pentru că i se spusese doar că „va ateriza o celebritate, care era în întârziere”.

Cu toate acestea, vedeta de la Hollywood nu a fost atât de grăbită, deoarece a pozat cu familia în grădina căreia aterizase și s-a oferit să îi ia la o plimbare cu elicopterul pe copiii lui Alison Webb și pe partenerului acesteia.

Ea a declarat pentru BBC: „M-am gândit că ar fi cam drăguț pentru copii să vadă elicopterul aterizând în grădină”, o experienţă pe care a calificat-o drept „suprarealistă”. „Tom Cruise a sosit și s-a dus direct la copii pentru o discuție, apoi a venit și ne-a mulțumi. Apoi a întrebat dacă le-ar plăcea copiilor să poată urca în elicopter”, a adăugat Alison Webb.

Întâmplare a avut loc la puțin timp după ce Tom Cruise a filmat o cascadorie spectaculoasă, în care un tren deraiază într-o carieră abandonată. Scena a fost trasă într-o singură tura, din elicopter.

Filmările pentru „Mission: Impossible 7” au suferit multiple întârzieri din cauza pandemiei de coronavirus. Acestea au fost suspendate în februarie 2020, la Veneția, din cauza unui vârf epidemiologic în Italia, au fost reluate în septembrie, apoi din nou întrerupte pentru o săptămână în octombrie 2020, când doisprezece membri ai echipei de filmare au fost testați pozitiv pentru Covid-19.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise, obligat să termine filmările la “Mission: Impossible 7” în 21 de zile

Tags: