Tom Cruise, obligat să termine filmările la “Mission: Impossible 7” în 21 de zile

De: Loredana Toma / 09.06.2021, 17:14
Tom Cruise, obligat să termine filmările la “Mission: Impossible 7” în 21 de zile

Actorul Tom Cruise va trebui să termine filmările la noua producție “Mission: Impossible 7” în 21 de zile, altfel va rămâne fără echipa de producție. Actorul a ajuns în această situație după ce a fost nevoit să sisteze filmările până pe 14 iunie, deoarece mai multe persoane din echipă au fost diagnosticate cu COVID-19.

Potrivit The Sun, lungmetrajul “Mission: Impossible 7” a fost întârziat de prea multe ori și acum există o presiune imensă pentru a finaliza producția.

“Tom și echipa sa își smulg părul din cap. Din echipă fac parte mai multe agenții contractate, care sunt deja angajate în proiecte viitoare pe care trebuie să le onoreze, iar, fără acești oameni, Tom Cruise va fi în impas și va trebui să caute înlocuitori. Și, ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient, însuși Tom Cruise are un program aglomerat. Cum producția ‘Top Gun 2’ va avea lansarea în luna noiembrie a acestui an, Cruise va fi nevoit să înceapă filmările pentru materialele promoționale ale acestui film”, scrie Daily Mail.

Tensiunile sunt mari pe ultima sută de metri

Deși aproape toate secvențele din lungmetrajul “Mission: Impossible 7” sunt  realizate, mai trebuie să filmată o scenă finală majoră, în care un tren de mare viteză este condus pe marginea unei stânci.

Potrivit Daily Mail, însuși actorul a fost nevoit să se autoizoleze timp de 14 zile, după o filmare de o zi alături de patru dansatoare care, ulterior, au fost diagnosticate cu COVID-19.

Filmările pentru “Mission: Impossible 7” au fost realizate în mai multe locuri din Italia, Marea Britanie și Norvegia și au suferit mai multe amânări, atât din cauza pandemiei, cât și a altor motive. În decembrie, anul trecut, cinci membri ai echipei și-au dat demisia după două răbufniri puternice ale actorului, ca urmare a încălcării regulilor de protejare de COVID-19, ceea ce a dus la o și mai mare tensiune pe platourile de filmare.

CITEȘTE ȘI:Franciza cinematografică “Mission: Impossible” împlinește 25 de ani (VIDEO)

Scandalul Globurile de Aur: Tom Cruise și-a înapoiat trofeele; NBC nu va mai transmite gala

Tom Cruise și rușii vor să facă filme în spațiu, dar alții au fost mai ageri

Justin Bieber își reamintește că l-a provocat, degeaba, pe Tom Cruise la un meci MMA

Cursa pentru filme în spațiu: Rusia, un concurent serios pentru Tom Cruise

Foto: Profimedia Images