Tom Cruise, despre motivația de a lucra în pandemie: “Oamenii mei și-ar fi putut pierde casele”

De: Loredana Toma / 11.05.2021, 14:07
Tom Cruise, despre motivația de a lucra în pandemie: “Oamenii mei și-ar fi putut pierde casele”

Tom Cruise a filmat “Mission: Impossible 7” pe timp de pandemie pentru ca oamenii să nu-și piardă slujbele și casele. Starul a declarat că s-a simțit responsabil pentru miile sau chiar zecile de mii de slujbe generate de filmele sale. Deși producția multor filme a fost suspendată în ultimul an, Cruise spune că el a simțit că trebuie să găsească o soluție să filmeze în siguranță, pentru că echipele de distribuție și de producție se bazau pe el.

“Am produs 30-40 de filme. Sunt responsabil pentru mii, poate chiar zeci de mii de slujbe. Toți prietenii mei din industrie, oameni care fac parte din distribuție, inclusiv întreaga mea echipă se întrebau ce se va întâmpla. Le era teamă să nu-și piardă casele. Așa că am discutat cu cei din industrie și cu responsabilii studioului și le-am spus că revenim la filmări imediat ce vine vara și că vom găsi o soluție să facem acest lucru în siguranță”, a precizat Cruise, într-un interviu pentru Empire , unde au fost publicate și mai multe imagini cu starul.

(Coperta revistei Empire. Sursa: empireonline.com)

Tom Cruise: “Mulți mi-au spus că nu vom reuși, însă eu i-am contrazis”

Totodată, actorul în vârstă de 58 de ani a precizat că procesul de filmare “a fost un real coșmar din punct de vedere logistic și că oamenii au trecut prin niște emoții impresionante”.

“Am muncit șapte zile din șapte, a trebuit să ne confruntăm cu emoțiile puternice ale oamenilor și să ne ajutăm reciproc să le depășim. A existat distanțare socială, am lucrat cu măști, aveam câte un make-up artist la doi actori, oamenii stăteau în hotel și veneau doar când era nevoie de ei și erau pregătiți să intre în carantină în cazul în care vreunul dintre ei contracta virusul. A trebuit să dezvoltăm protocoale de siguranță cu studiourile și cu companiile de asigurări și să ne asigurăm că respectăm legile din fiecare țară în care aveam filmări. Au fost mulți oameni care au spus că nu va putea fi posibil, însă eu le-am spus tuturor că vom reuși”, a mai spus Tom Cruise.

CITEȘTE ȘI: Scandalul Globurile de Aur: Tom Cruise și-a înapoiat trofeele; NBC nu va mai transmite gala

Tom Cruise și rușii vor să facă filme în spațiu, dar alții au fost mai ageri

Justin Bieber își reamintește că l-a provocat, degeaba, pe Tom Cruise la un meci MMA

Cursa pentru filme în spațiu: Rusia, un concurent serios pentru Tom Cruise

Foto: Profimedia Images