Tom Cruise, în viață ca-n filme: Și-a salvat cameramanul dintr-un accident de tren (FOTO)

De: Loredana Toma / 23.04.2021, 19:22

Tom Cruise a arătat că nu este un erou doar atunci când interpretează un rol. Actorul a sărit în ajutorul unui cameraman atunci când acesta a fost pe punctul de a aluneca de pe un tren în mișcare, în timp ce filmau pentru producția “Mission: Impossible 7”, într-o gară din Marea Britanie.

Deși cameramanul purta un ham, reacția imediată a protagonistului filmului, în vârstă de 58 de ani, a fost să-l prindă și să-l sprijine, până când acesta, care avea și camera de filmat în brațe, și-a restabilit echilibrul. 

(FOTO:  Cruise, în timpul incidentului)
(FOTO: Tom Cruise, în timpul incidentului)

Tom Cruise și iubita sa, Hayley Atwell, au filmat scene mai periculoase pentru noul film

La momentul incidentului, Tom, care îl interpretează pe agentul secret Ethan Hawke în această producție, era acompaniat de cea despre care se presupune că îi este iubită și totodată colegă de distribuție, actrița Hayley Atwell, în vârstă de 39 de ani. Cei doi filmau scene ușor mai periculoase, ce presupuneau să alerge pe locomotiva unui tren în mișcare, scrie Daily Mail

Hayley, la rândul ei, s-a panicat în momentul în care l-a văzut pe cameraman că era să cadă, în timp ce restul colegilor din echipă s-au grăbit să ajute  fiecare cum a putut.

Filmul “Mission: Impossible 7” ar trebui să fie lansat spre sfârșitul acestui an, iar motivul întârzierii este pandemia. Filmările erau programate să înceapă în Italia în februarie 2020, însă debutul producției a fost amânat până spre luna iulie a anului trecut.

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise și rușii vor să facă filme în spațiu, dar alții au fost mai ageri

Justin Bieber își reamintește că l-a provocat, degeaba, pe Tom Cruise la un meci MMA

Cursa pentru filme în spațiu: Rusia, un concurent serios pentru Tom Cruise

Foto: Profimedia Images